- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunbandit
csendes tag
Sziasztok.
Egy barátom számítógépébe szánnám ezt a processzort.
AMD A10-7700K 3.50GHz FM2+ BOX Black EditionKaptam már sok tanácsot, hogy ne A10-7700K-t hanem AMD A8-7600 3.10GHz FM2+ BOX
Aztán hogy ne is ezeket a processzorokat vegyem mert csak a bennük lévő integrált vga miatt túlárazottak és nem érik meg.
AMD-nél szeretnék maradni. Olyan AMD processzort tudnátok erről a weblapról:Ajánlani ami nagyjából ugyanazt a teljesítményt vagy többet, tud integrált vga nélkül is akár !.
Ez az integrált videokártya is csak ideiglenes megoldás mert 1-2 éven belül vesz bele egy olyan videokártyát amit ki bír hajtani a processzor és annyi.
Ha meg olyan processzort mondtok amiben nincsen integrált gpu akkor vagy 5-10E veszek egy ideigleneset. Nem számít ha más a foglalata annak CPU-nak amit javasolnátok mert akkor olyan alaplapot nézek amibe jó.pénz keret 30000Ft körül csak újat
Válaszotokat előre is köszönöm. -
hunbandit
csendes tag
A Nortbridge igen emelkedett miközben néztem felment 1796Mhz-re is de csak a gépet simán nyomkodtam nem játszottam.
-
hunbandit
csendes tag
-
hunbandit
csendes tag
Sziasztok
Még teljesen új vagyok az AMD piacán.
Nem rég raktam össze egy gépet de idő hiány miatt a programok/windows/driverek telepítését egy barátom csinálta meg.
[link]2x4giga ram van benne.
Most kezdtem el telepíteni rá egy két játékot de szinte minden szaggat. Hiába van alacsony beállításon a grafika vagy akármi más.
Pl: Flatout 2, Crash Day ezek kb csak 800x600-as beállításon mennek és minden low-ban van.
Még a medal of honor allied assault se megy full grafikán...
Akkor a Far Cry 3-ból kilépni is alig bírtam nem, hogy elindítaniTudom, hogy csak egy integrált proci van benne de a youtube tele van ezzel a hd7750 hd 8570D-val (a kettő ugyanaz) és nagyobb játékok is normális minőségben mennek rajta.
Vagy esetleg valamilyen segéd program mint az NVIDIA-nál, hogy a legújabb frissítések esetén automatikusan felajánlja azok telepítését.
Windows 8.1 64-bit van rajta.
(a processzor,alaplap,ram linkjét csak azért raktam oda ha véletlen számítana...)
VÁLASZOTOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM ! -
hunbandit
csendes tag
Még egy kérdés !
Az megoldás szerintetek ha a ramból veszek még egy ugyanolyat.
Mer hát a kitnek a lényege, hogy két egyforma ram alkotja vagy több. Azonos paraméterek meg minden.
[link]
[link]
Sok alaplap képes dualba futtatni különböző márkák azonos paraméterű ramjait is ha jól tudom.Válaszotokat ismét megköszönném.
-
hunbandit
csendes tag
Köszi emberek.
Ezt rendelem:
[link]
Szerintem. -
hunbandit
csendes tag
diablo1984
varmi2
AxBattler
Köszönöm az értelmes válaszokat !Egyetlen egy dolog ez is biztos egyértelmű de milyen probléma miatt nem működik a az egy 4gigás ram ?
Miért nem kompatibilis ?(Zárójelben megjegyzem hétfőn rendelek is egy 2x2gigás dual chanelest ha csak ennyi a baj.)
-
hunbandit
csendes tag
Sziasztok
Még teljesen új vagyok az AMD piacán.
Nem rég raktam össze egy gépet de idő hiány miatt a programok/windows/driverek telepítését egy barátom csinálta meg.
[link]
[link]
[link]Most kezdtem el telepíteni rá egy két játékot de szinte minden szaggat. Hiába van alacsony beállításon a grafika vagy akármi más.
Pl: Flatout 2, Crash Day ezek kb csak 800x600-as beállításon mennek és minden low-ban van.
Még a medal of honor allied assault se megy full grafikán...
Akkor a Far Cry 3-ból kilépni is alig bírtam nem, hogy elindítani
Én a driver-ek rossz telepítésére gyanakszom.
Nézegettem az AMD honlapját de nem igazán boldogultam rajta.
Megtennétek, hogy küldtök egy két linket a processzorhoz (AMD A8-6600K 3.90GHz) ahol megtalálom a legújabb drivereket. Vagy esetleg valamilyen segéd program mint az NVIDIA-nál, hogy a legújabb frissítések esetén automatikusan felajánlja azok telepítését.
Windows 8.1 64-bit van rajta.
(a processzor,alaplap,ram linkjét csak azért raktam oda ha véletlen számítana...)
VÁLASZOTOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest