- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szili.tamas1
senior tag
Akkor szerintetek milyen irányba induljak? Drivercsere? Milyenre? :/
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
kopidoo #17833 üzenetére
Na, megvolt.
Azoknál a játékoknál, aminek kell(ene) az nvidia féle physx, szépen fullon van a memória ill. gpu órajel is. Amiknél nem kell, ott meg lomhán leskálázza, kivéve ha full hd-ben (vagy afelett) nyomom. Ilyenkor, ha alacsonyabb a felbontás, a processzoridőt eszi, nem is kicsit. Feltehetőleg akkor gondolom emiatt van a röcögés. Ha feljebb emelem a felbontást, a processzorkihasználtság lecsökken, ezzel párhuzamosan a VGA-ra kezdi fektetni a hangsúlyt. Nem rossz ez a GPU-Z
Magyarán az a6-6400K nemvaló játékra. Legalábbis nekem ez a konklúzióm. Nem szeretek full HD-ban játszani, mert kifolyik a szemem... -
szili.tamas1
senior tag
Hali, érdekes problémával fordulok hozzátok.
Adott egy konfig (A6-6400K; 2*4 GB 1866 MHz Ram, MSI a55m-e33 deszka, Radeon R7 250 VGA). Mi az isten nyilától van hogy csak full hd-ban hajlandók normális szinten futni a játékok?
Ha alacsonyabb felbontásra teszem, van hogy akad, és nem játékfüggő, még a ratyi eurotruck simulator 2 is beakad, pedig nem mai csirke... Full HD-ban meg megy mint kés a vajon. Ilyet nem láttam még, esküszöm. -
szili.tamas1
senior tag
válasz
Balathruin #17483 üzenetére
Stabilnak stabil. Feszt holnap megnezem mert mar lassan fektetjuk a fonok urat (fiamat).
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Balathruin #17479 üzenetére
Magyarazhatja akkor ez azt, hogy az OC bekapcsolasa eseten 4,1 helyett 4,33 Ghz-re skalazza az orajelet? Lehet ebbol valami problema?
-
szili.tamas1
senior tag
Skacok, olvasgattam itt az igp letiltasrol. Nekem egy a6-6400k-m van, mellette meg docog egy sapphire r7-250, az alaplap msi a55-e33m. Ebben is le lehet tiltani, vagy ha van dedikalt vga akkor automatikusan "letiltodik"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged