Új hozzászólás Aktív témák
-
höci
csendes tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #14333 üzenetére
Full HD is játszik, mert a TV-m a monitorom.
-
höci
csendes tag
Sziasztok,
biztos nem először kérdezik, szerintetek egy 5800K mellé melyik az a videokártya, amit maximálisan ki tud hajtani? Most Dual-Graphicsban megy a rendszer, de szeretnék még egy kicsit jobb grafikán játszani, meg felszabadult egy kisebb összeg 50k, amit erre a célra tudnék költeni.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
-
höci
csendes tag
válasz
diablo1984 #8474 üzenetére
Ismételten köszönöm a gyors válaszokat.
Mivel elsősorban HTPC-nek szánom, ezért az első szempont a takarékosság volt, a másik meg a játék, így is elég szépen viszi az új játékokat is, de 18k nem nagy összeg egy 6670-ért, főleg ha nagyot dob a grafikán.
És a 250 W-os FSP táp is elég neki. -
höci
csendes tag
válasz
atti_2010 #8470 üzenetére
Akkor vissza mindent stockra, mondjuk nem éreztem játék közben olyan nagy változást. De a Ramot azt hagyom 1866-on. Sztem a héten úgyis beújítok egy 6670-es kártyát még mellé. Vagy kihajtja a proci a gyorsabb kártyák teljesítményét is? Mert erről nem naon találtam semmit.
Köszönöm szépen a gyors válaszokat
-
höci
csendes tag
Az Asus alaplap Auto Overclock opcióját használtam. Most nem vok otthon, de mintha 1,444 feszt írt volna ha jól emlékszem. BIOS-ban úgy állítottam be, hogy használattól függően változtassa az APU-nak a feszt, így ha mondjuk netezek csak ugye, nem ad az APU-nak annyi feszt.
-
höci
csendes tag
Lehet h félreérthetően fogalmaztam akkor. A venti fordulatszám van Turbo-ra állítva nem az APU grafikai része. Az APU grafikai része az alapra van állítva. Azért kérdeztem én is mert 74 C-ot olvastam én is
Akkor lehet h házat kellene cserélnem, mert egy HTPC házban van a cucc és nem a legjobb ezek szerint a szellőzése.
-
höci
csendes tag
Sziasztok
Két kérdéssel fordulok hozzátok. A hétvégén raktam össze az új gépemet. Többek között egy Asus A85M-Le alaplap, egy A10 5800K és 8 Gb Ram összeállításban. Illetve a stock hűtést lecseréltem egy LC-Power típusúra.
Az APU 4,3 Ghz-en fut stabilan 2Gb Ram megosztással melyek 1866Mhz-en mennek.
Dirt 3 illetve Grid2 játékok közben felmegy a az APU hőfoka majd 70 C-ig, ez már nagyon vészes vagy aggódnom kellene?
A másik BIOS-ban Turbo Módban van a CPU-Fan beállítás csak sajnos a venti 1800 RPM-nél nem forog többet, holott elvileg a max RPM 2500 érték lenne.
Köszi előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Windows 11
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest