- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie67
tag
válasz
GeneraL_XTX #11731 üzenetére
Igen erre már én is rájöttem.
A kérdés az, hogy melyik a problémás?
Íme az egyik fps produkciója a gépnek. [link]
It éppen meghalódtam és mily szép ez a kemény 6.6-os fps ...
"Vicces".
Valamennyit azért már sikerült elérnem. Letöltöttem egy HD8670M-es drivert(ezt nem tudom mihez való). Ettől nem tűnt rossznak a vga-ra kötött tv-m filmlejátszása. Érdekes valamit láttam a driver telepítése után. [link] Bizakodásra adott okot, ezért rákötöttem az erősítőt is. A képernyőket klónoztattam és a nappaliban lévő tv-n már majdnem jó képet láttam, de benne volt a felfelé vándorló csik amikor a szereplők mozogtak benne. Ha megosztottam a képernyőt akkor viszont hiba mentesnek tűnik. Tűnik mert most meg mintha kissé ricegne. A projit még nem kapcsoltam be, azt majd csak akkor, ha minden klappolni látszik.
A CF fps-e 30 fölé nem akar menni. A 6.6 fps egyenesen katasztrofális. Én nem ezt várnám egy mai procitól.
Egyébként az indulás olyan sebeséggel megy végbe mintha egy laptop térne vissza az alvó állapotból.
Lehetséges, hogy az APU-ban lévő videókari gatya(v
agy ez a lap sem jó?)?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest