- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Ger|
aktív tag
nem diavetítés, csak kb 3 másodpercenként majd szépen éttdob a system a vinyóról fél gigát a memóriába, és vissza ennyi az egész :)
-
Allien
veterán
khalox, csak részben igaz az állítása, mert +512 ram megoldja a jelenlegi problémát, de csak akkor, ha megfelelően van beállítva a játékok video opciója, mert ha pl. a Far Cry-ban fullra állítasz mindent, akkor is diavetitésre számíthatsz. Ha viszont a megfelelő beállításokat választod, akkor a +512 ram elégséges lesz indulásnak. Bár nem tudom, milyen az alaplapod, de ha bírja a dual chanelt, akkor sem érdemes 256+256 kombóval probálkozni, mert az max pár százalék gyorsulást jelentene, míg ha 256+512 lenne, akkor jeletős javulást érhetsz el, már a win rendszeredben is, mert gyorsabb lesz minden! Csak figyelni kell, milyen a 256-s? Tehát ha pl 266 fsb-t tud, akkor az megint visszafoghatja a rendszeredet. Az 512-s lehetőleg minimum 400-s legyen. Ütközés nem valószinű, mert automatán leszabályozza a rendszer a kisebbhez az erősebbet, és az 400-s fsb-s ram is tud menni 266-n, gond nélkül!:)) Jelenleg a ramok elég jó áron kaphatóak, 20E alatt az alap Samsungok már beszerezhető boltban, vagy itt a PH!-n is árulnak jópáran, garanciával is.:B
-
khalox
őstag
De lesznek... csak most majd a video lesz mindig lassú :))
akármilyet is veszel akármennyiért. Ez már csak ilyen. 3 hónapig vagy csak király.
De a RAM a nagyobb gond. A mostani új gémeknek az 512-t sem tart sokba lezabálni, ezért mondtam, hogy legyen +annyi és akkor a 768MB egy darabig elég.
[Szerkesztve] -
zbuffer
csendes tag
aham , az egy 2ö korul van , nem ? ... es akkor szerinted , nem lesznek ilyen problemaim a jatekokkal ?
-
zbuffer
csendes tag
ertem ,szoval akkor ram , koszi szepen
-
zbuffer
csendes tag
hello mindenkinek , van egy amd athlon xp 2600+, 80 gb , 256 mb ddr , es geforce fx 5200 128 mb ddr , lenne egy olyan kerdesem , hogy elobb egy uj videokartyat vegyek vagy meg inkabb valamenyyi ramot a gepbe , mert a jatekok olyan dolgokat csinalnak , pl a splinter cell , vagy a painkiller is hogy amikor egy kicsitt tobbet kell dolgozon a video kartya akkor , lassaban mozdul el az eger ,ez a video kartya vagy a ram miatt van ?
-
slyking
csendes tag
kösz!
amúgy van abit 9600 256mb de nem tudom hogy le/se
de szerintem non-pro -
Allien
veterán
:)) Egy sima Spire Whisperrock 4 viszi, semmi extra. Csak szorzót kellene állítani, meg gondoltam, majd lecserélem egy ThermalTake hűtőre, pl. SP97, és egy Sanyo, vagy Papst ventire, mert abban több a tartalék, ergo, halkabban is elüzemel, megfelelő tuningpotenciál melett. Ja, és teljessen kompatibilis, tehát nem kell fabrikálnom, mint pl. a Zalman esetében. :B
-
Ger|
aktív tag
hát, ha 20 hz interlacedre veszed két szín mellett, akkor nemsokáig fogod az entert látni :)
-
slyking
csendes tag
áááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááá
a szemem nem látok hol az enter!!!
na jó ez szar volt!:)
de akkor ez vszínű hogy hűlyítés -
Ger|
aktív tag
a 32 bit rontja a szemet! Most azonnal visszaváltani 2 színre meg 20 hz interlacedre, mert hamar szemkárosodást kapsz! :):):)
-
slyking
csendes tag
az se rosszabb :)
azé' mert még én sem nagyon hallottam ilyesmiről de
jobb félni mint megszívni!!!
ezért dobtam fel a témát mert biztos vannak tapasztaltabb JÚZEREK akiknek pont ilyesmi-féle összeállítása van vagy bővebbem tudnak vmit erről!! -
Ger|
aktív tag
télleg? Minket még annó azzal próbáltak roigatni, hogy a 32 bit rontja a szemet. A 3dfx keze sokáig elért :):):)
-
slyking
csendes tag
hi!
az összeakadást úgy értettem, hogy nem megy!
azé' tudom hogy kell 1 rohadt gépet összerakni!
ok csak ilyesmivel riogattak egy pc-boltban!
nem akarok rá***ni!
***=fáz -
uzsz
senior tag
Egyébként az kizárt, hogy procival akadjon. Akadhat sokmindennel, pl: alaplappal, láttam már, hogy a hangkártyával nem fértek össze, stb, de procival érdekes lenne.
ööööö habááár ha AGP-sloban van a proci is és a kártya is akkor talán elképzelhető. :)) -
Allien
veterán
Szvsz, kizárt, hogy a proci összeakad a VGA-val!:)) Nálam akkor már reklamált volna a VGA, hogy lassu a proci. Amd Duron 1600@2088, Sapphire 9600 XT FB (FireBlade, tehát gyárilag tuningolt), AN7-ben, és eddig nem panaszkodtam egymásra! A vga-nal inkább a drivert kell jól kiválasztani.:B Külömben, a proci, és a VGA egy ECS K7S5APRO-ban is simán elvolt egymással, pedig az a lap csak 4x agp-s.
:C -
Ger|
aktív tag
Radeont a konektorba, monitort a radeonba, monitort a tápba, tápot az alaplapba oszt viszlát konyfig. Konyec konyfig :)
-
Ger|
aktív tag
ki tudja. Elég csúnya driverhibákat okozhat, hogyha pl a PCI portba dugja a kártyát ;]
-
Ger|
aktív tag
bocsánat abitnf7 nem szóltam :D
-
Ger|
aktív tag
a videókártyák drivereit AMD-kre tervezik, de ne félj, azért el-el döcög egy celeronnal is, bár remélem, hogy nem arra értetted :)
-
slyking
csendes tag
alaplap: abit nf7-s
ezt eddig csak egy helyről hallottam ,de nem akarok befürdeni mert most akarok egy új gépet és abba 2800+-ot és 9600 terveztem együtt -
slyking
csendes tag
hi!
hallott vki vmit arról hogy a 2800+ és a abit radeon 9600 256 mb összeakadhat?
nem vagyok egy nagy ''computer-man''.
DE bárki bármit tud örömmel várom!
Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest