- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XanD3R
senior tag
Valaki délután 6-7 körül jöjjön fel msn-re (monster02@axelero.hu), segíteni kéne unlockolni a 2000+-os procimat
-
armandusy
aktív tag
továbbra is szerencsételn vagyok és semmi nem jön össze
-
armandusy
aktív tag
most rakom fel
-
armandusy
aktív tag
nah kipróbáltam a 10x-is de semmi ugyanugy nem jön ben:-------------(((((((((((((((
-
armandusy
aktív tag
ezüstözéssel? azt te megtudod csinálni?
-
armandusy
aktív tag
hidas módszer az mimi?
-
armandusy
aktív tag
suliru nekem most 12,5*190fsb-n megy 2375 stanilan 1.8V-on ezért gondolom ez még nem a vége ugyhogy nem adom el ezért de szorzólockot mindenképp ki akarom venni valahogy
-
armandusy
aktív tag
jah kössz tehát akkor ezzel a drótozással elvileg csak felette tudom állítani a szorzót?
ehh annak nincs sok értelme... -
Suliro
senior tag
Nekem szorzólock nélküli gyárilag, de most veszek 2400+-t és hajtom majd 2350 körül, vagy akár feljebb.
-
armandusy
aktív tag
koenig akkor nem tudnál nekem segíteni hogy megcsinálod ugy mint a tiedet akkor lehhet hogy jó lesz csak kérlek válaszolj valamit?!
-
armandusy
aktív tag
bp-n belül ? ker?
-
armandusy
aktív tag
koenig nincs msn-ed vagy skypod nem dumálunk ott?
-
armandusy
aktív tag
nem írt ki semmit nem jött be a gép mikor állítom a szorzót merre lakx nem tudnál nekem segíteni?!
-
armandusy
aktív tag
biztos hogy jó lábra kötöttem most is úgy megy a gép hogy rajta van 11X szorzóra raktam de nuku...
-
armandusy
aktív tag
koenig én megcsináltam az összekötést és még mindig lockos:------DD
-
armandusy
aktív tag
koenig merre vagy?
-
armandusy
aktív tag
up plzz irj
-
armandusy
aktív tag
nem tudod megcsinálni nekem? ha elmegyek érted?
-
koenig
aktív tag
Ezen az oldalon mutatja melyik 2 lábat kell összekötni. Nagyon vékony szálat használj!!!
http://www.logan.eclipse.co.uk/unlocking_tbred's_&_bartons.htm
Ne érjen más lábhoz!!!
Más nem is kell. Kész! -
armandusy
aktív tag
nem tudnál nekem segíteni én nemtom hogy kell?! nem értek hozzá?!
-
armandusy
aktív tag
help me WASSERMAN MERRE VAGY?!?!
-
armandusy
aktív tag
Valaki help me plzz to unlock!
-
_cirmos_
őstag
válasz
armandusy #14 üzenetére
neked már volt egy ilyen totyikod, nem? sikerült? vagy meg sem próbáltad. neked vmi egész egyszerű megoldást ajánlottak ha jól emléxem, vmi dróttal kellett operálni. szvsz linkeld be a totyiknyitónak a tiédet, hátha ő megpróbálja, és akkor kiderül hogy életképes-e az eljárás. ha igen akkor te is nekiállhatsz...
-
HADASA
csendes tag
Hali
AMD Athlon XP 2000+ MODEL 6, ax2000dmt3c OPN számú használt, de működő processzort keresek megvételre ABIT-KR7A alaplaphoz.
Előzetes ajánlat: 9.000,- Ft
a telefonszámom 30/853-6403
Üdv.
HADASA -
armandusy
aktív tag
nem igaz hogy senki sem tud unlocolni?!
-
armandusy
aktív tag
akinek sikerült az unlock ő légyszi plzz help me !
-
LukE
veterán
a legviccesebb, hogy néhány külföldi helyen láttam a műtéthez való készletet valami sok DM/$ ért
Lazsa Boy: passz -
róland
veterán
Ez komoly, hogy egy piaci órából kiszedett vacakkal és két celluxdarabb unlockolni lehet agy XP-t. Ha ez igaz, egyre jobban szeretem az AMD-t. Ennyire barátságos tuninglehetőséget: veszel egy procit, egy celluxot, egy 200 Ft-os piaci órát, 5 perc barkács és már megy is ezerrel. Mindezt garanciavesztés nélkül, a tuning nyomait bármikor könnyűszerrel eltávolítva.
-
Lazsa Boy
aktív tag
Üdv!
Az óra azért kell, mert van baenne egy gumi ami egy 2*0,5*0,1-es gumi amit ha ráraksz az L1 hídra akkor se grafit se ezüst nem kell és igy nem vesztesz garit! -
Lazsa Boy
aktív tag
Köszi!
De vezetőgumival már őróbálkoztam korábban de sehogyse műűködött!
Még nem próbálkoztam az ezüstözéssel, mert csak 4 hónapos és a garit nem szeretném elveszteni!
De azért kösz! -
Cane
őstag
Háj! Ezt nézzed meg:
http://prohardver.index.hu/rios2_cikk.php?id=160 -
LukE
veterán
így már próbáltad:http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=8245?
kell hozzá egy 200forintos madeInPiac óra pár centi cellux, és egy Palomino
ha nem megy, kérdezz -
Lazsa Boy
aktív tag
Üdv!
Bocs, hogy megint ezzel nyagatok mindenkit, de én mindennel próbálkoztam már unclok-olni a procimat, de sehogy se sikerült!(palomino 1800+)
Légyszi segítsetek ebbe, hogy hogy kell vagy hogy lehet!
Előre is köszi! -
róland
veterán
Mire akarod használni? Ha a legújabb játékokat akarod max fps-vel futtatni, és ATi 9500Pro vagy annál jobb videókártyád van, akkor unlockolj most! Ha ráérsz, akkor egy jövő évi - vásárlásos - gépfrissités/felújítás, megúszható az unlockkal. (Addigra lejár a proci egy éves garanciája.)
-
Kecsege
csendes tag
Hali
Én unlockoltam a Palomino 2000+-omat és most 11x166-on hajtom de 9x200-on is megy. Minden szorzót elfogad.
üdv. -
Slayer2
csendes tag
Csá!
Érdemes-e szerintetek unlockolni a nem túl tuningbarát AMD XP 2000+ -t?
Nekem enélkül 1,75 Vcore feszkón 142 Mhz FSB-ig sikerült húznom, de itt már néha kifagy. Ha unlockolom lehet magasabb frekit elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest