- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új telefonokat mutatott be a Huawei, ez a Nova 15 sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Mista Boller
tag
A procim ugyanebbol a szeriabol valo, 9x200-ig nem kellett feszt emelnem sem. Korulbelul 2300 kornyeken fuj ki. Nem akarom a sotet oldalt kepviselni es megsuttetni a procid, de szerintem probalkozz egy lightos feszemelessel. Mondjuk 1.7-1.75 max.
-
Nekem itt nem jön be semmi. Mármint semmi hasznos...
-
Namost azért, mert van mikor brutális dolgokat lehet vele csinálni, és van mikor semmit nem enged. PL: 220*8 Simán megy. Aztán van mikor 190*8-on nem megy. A memet kizárom, mert az le lett tesztelve, nameg legnagyobb időzítésen járattam. De mondjuk volt, hogy izzadt 460MHz!-én a 400MHz-s samsung+Hyix ram. Szóval van itt pár teszt, és az 1700+ olyan értékekre húzták fel, aminek én a közelébe sem tudok menni. PL: 200*10. Nekem nem megy 200*8 fölé. :(
-
Szóval van egy ilyen 1700+ - os procim, de nem tudom, hogy ez e az a legendásan tuningolható széria e. Egyáltalán ez milyen? A széria a mag?
Adatai:
AXDA 1700DUT3C
JIUHB
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- EAFC 26
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- Light of Motiram - A kínai Horizon klón egyelőre parkolópályára került
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Evo 990 Pro SSD probléma
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest