- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Aktív témák
-
Mista Boller
tag
A procim ugyanebbol a szeriabol valo, 9x200-ig nem kellett feszt emelnem sem. Korulbelul 2300 kornyeken fuj ki. Nem akarom a sotet oldalt kepviselni es megsuttetni a procid, de szerintem probalkozz egy lightos feszemelessel. Mondjuk 1.7-1.75 max.
-
MasOyama
őstag
Nekem itt nem jön be semmi. Mármint semmi hasznos...
-
MasOyama
őstag
Namost azért, mert van mikor brutális dolgokat lehet vele csinálni, és van mikor semmit nem enged. PL: 220*8 Simán megy. Aztán van mikor 190*8-on nem megy. A memet kizárom, mert az le lett tesztelve, nameg legnagyobb időzítésen járattam. De mondjuk volt, hogy izzadt 460MHz!-én a 400MHz-s samsung+Hyix ram. Szóval van itt pár teszt, és az 1700+ olyan értékekre húzták fel, aminek én a közelébe sem tudok menni. PL: 200*10. Nekem nem megy 200*8 fölé. :(
-
MasOyama
őstag
Szóval van egy ilyen 1700+ - os procim, de nem tudom, hogy ez e az a legendásan tuningolható széria e. Egyáltalán ez milyen? A széria a mag?
Adatai:
AXDA 1700DUT3C
JIUHB
Aktív témák
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Azonnali játékos kérdések órája
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest