- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Janesz
őstag
Nos az lenne a gond (vagy nem tudom ez -e de csak ez maradt már...)
havernak volt egy kd7-es lapja amiben volt neki a címben említett 1700+(jiuhb) ami alapfeszen lett csak használva...(soha nem lett fesz emelve...) 2400+-osként ment a proci!!
a probléma akkor kezdődött amikor kb csak mindig a 3.indításnál ment normálisan a gép!! (tehát bekapcsoltad elindult de mielőtt felállt volna a win kilépett! vagy felállt a win és utána indult újra..) mivel kerregett nagyon a winyó ezért az lelett cserélve de utána is gáz volt...majd én az alaplapra gyanakodtam..de előtte kipróbáltuk más tápokkal is...de semmi változás...a srác eladta a lapját...vettem neki egy cikász féle javított nf7-s lapot és amikor összeraktuk nem volt a monitoron kép...na mondom fasza szar az agp foglalat...
a lap vissza cikásznak új lap összerak...kipróbáltam és ezen sem volt kép...
aztán kipróbáltam az én kártyámmal és azzal sem volt kép....aztán mindent kicseréltem csak a procit nem és már csak az maradt...:(
tehát a proci melegszik ha elindítom a gépet...lába nincs letörve és semmi külsérelmi nyom nincs rajta....mi lehet a gond???
szét tud így menni egy proci??
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- E-roller topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Commodore 64
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hardcore café
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest