Keresés

Aktív témák

• petakpa1

őstag

válasz Pötty #19 üzenetére

Semmi baj az ECS-kel a második legtöbb alaplapot gyártja az Asus után szóval nem hiszem, hogy gond lenne a minőséggel, stabilitással.
    Nekem K7S5A van így arról tudok nyilatkozni. Stabil és gyors, eddig nem volt vele semmi jelentősebb gond, kivéve az alaplapi hangkártya: azt csak úgy sikerült működésre bírni, hogy egy másik hangchip driverét tettem fel, a sajátja helyett!??? , de így legalább megy. A szóval a támogatáson még van mit javítani. Bár haveromnak meg Asus A7V266a alaplapnál van ugyanez, csak egy régebbi driverrel megy a hangcucc, a laphoz mellékeltel nem!
    Még egy valami az én lapom bazi nagy úgyhogy a házat is figyelni kellet, hogy beférjen, erre esetleg te is figyelj.

• petakpa1

őstag

Hűtőnek Spire élettartam garancia és megfizethető áru, na és jól hűt persze!!!
    Nekem : 5R265B1H3T SkiveStream van, de nézd meg a többit is a [L]http://www.spirecoolers.com/[/L] oldalon. Ajánlatos olyat kinézni amelyik, bírja a 2800+ XP-t is, így később nem kell hűtőt is cserélned, most meg pár szász Ft +

Alaplapnak Asus, Gigabyte, Epox, állítólag MSI is jó, ha meg kevesebb pénzed van akkor ECS az is ugyanolyan jó, stabil csak nem fizetsz a márkanévért.

Aktív témák