Aktív témák
-
XeeN
senior tag
Kar, hogy csak most vettem eszre ezt a topicot... Mar az elejen megmondhattam volna a megoldast, mivel en is igy jartam a falconKo 2-vel. A rogzito femlap ferden allt a 3 pockon es ezert nem igazan fekudt fel a procira. En 1ebkent max 1 gyufafejnyi szilikonzsirt szoktam rakni a procira. :)
-
Nowhereman
őstag
Brrr!
Érdekes amit leirtál. 1800+ 200-as Fsbvel nem gyártottak, tehát a procid érdekes. A táp eklég kell hogy legyen. A ventid nem egy hovihar. Szerintem az alaplapon lévő hőmérséklethatár van alacsonyra állítva. Állítsd fentebb. 60-ig ált. mind stabil, de gyakran 70-nél is mennek. A procihömérséklet csökkentheted ha lentebb veszed a procin a feszt(csak kis adagokban!), javitod a ház szellőzését(pl. oldallemez amputálásával), ezüstpaszta( csak csínyán, mert taszint az átlagjúzer 5x annyit nyom a tubusból, amennyit kellene! szappanbuborék, nem körözöttes kenyér!)... -
fLeSs
nagyúr
a hibajelenség tipikusan az ASUS C.O.P technológiáját idézi, a proci terhelés hatására gyorsan túlmelexik->a gép azonnal lekapcsol.
a procihűtőt rendesen rakd a procimagra, mert lehetséges, hogy nem fexik fel rá tökéletesen, illetve rakjál rá szilikonpasztát is, nem kell sajnálni, ha jól rakod fel a hűtőt, akkor a felesleget úgyis kinyomja az. az ezüstös pasztával vigyázzál, hogy a procin lévő ''hidakat'' ne nagyon érintse, mert gond lehet belőle. -
hobizoli
nagyúr
Azaz mp3 az jo kemeny terheles am, lehet vagy 0.1%:O...film is attol fugg milyen kep meg hang..de SZVSZ az sem volt tobb 20-25%-nal
Inditsd az Asus PC probe-t, azutan a 3DMark-ban valassz ki egy tesztet -ami meg lefutott eddig is-, es az utan nezdd meg az Asus PC probe-t mi(ke)t mutat
hobizoli -
hobizoli
nagyúr
-
Kígyó
senior tag
''Egyedül a vidkarit tudom lecserélni teszt céljára''
Azt mindenképpen próbáld ki! Haveromnál is ütközik a kártya és az alaplap, és mindig elszál 3d-s alkalmazásoknál (játékok, 3dmark)! Egyszerűen ütközik a kettő!
Tényleg, amúgy stabil? Mondjuk digitalizálásnál, vagy videotömörítésnél? Próbáld ki, ha tudod! -
Ketama
aktív tag
Az az 55-58 fokos hőmérséklet elég sok. Mivel az Asus Probe a socket hőmérsékletét méri ami akár 20 fokkal is kevesebb lehet a proci maghőjéhez képest. Én megnézném, hogy jól fönt van-e a hűtő. Bár a FRII-t nehéz fordítva felrakni. Nézdd meg, hogy rendesen illeszkedik-e, illetve, hogy tapintásra mennyire meleg a borda. Érdemes még megvizsgálni a házat szellőzés sezmpontjából, illetve 1-2 házventiz berakni plusszba.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest