- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
romeozor
csendes tag
Szerintem nagyon túlbecsülöd az én igényeim

Ez számomra egy olvasó eszköz lenne és nem elsődleges eszköz.
Azt is elhiszem neked, hogy a szemem kiorgazmizálódik, ha e-inken olvasok. De ha épp az ágyban döglök és olvasok egy könyvet, nem feltétlenül van kedvem felkelni és elbaktatni a PC-hez, hogy gyorsan megnézzek valamit neten, hívnak Skypeon, vagy valami hasonló (igen, van telefon is de ezen már ne kukacoskodjunk).
Amit abba a 7"-nyi műanyagba beleraktak nekem alkalmazást az untig elég. Silk egy webkit alapú böngészőnek mondják, úgyhogy hihetetlenül borzasztó nem lehet. Email meg email, nem fogok válogatni.
Főként angol anyagokat olvasnék, ezért is néztem ki ezt. Hogy milyen olvasó van beépítve... hát ha egy olyan cég ami könyvek postázásából nőtt ki egy olyan olvasót tesz bele ami nem alkalmas olvasásra... nem tartom valószínűnek

Az hogy LCD, hát ezzel nem tudok mit kezdeni, de ugye ennek a problémának nincs feloldása. A fentiek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest