Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
romeozor
csendes tag
Szerintem nagyon túlbecsülöd az én igényeim

Ez számomra egy olvasó eszköz lenne és nem elsődleges eszköz.
Azt is elhiszem neked, hogy a szemem kiorgazmizálódik, ha e-inken olvasok. De ha épp az ágyban döglök és olvasok egy könyvet, nem feltétlenül van kedvem felkelni és elbaktatni a PC-hez, hogy gyorsan megnézzek valamit neten, hívnak Skypeon, vagy valami hasonló (igen, van telefon is de ezen már ne kukacoskodjunk).
Amit abba a 7"-nyi műanyagba beleraktak nekem alkalmazást az untig elég. Silk egy webkit alapú böngészőnek mondják, úgyhogy hihetetlenül borzasztó nem lehet. Email meg email, nem fogok válogatni.
Főként angol anyagokat olvasnék, ezért is néztem ki ezt. Hogy milyen olvasó van beépítve... hát ha egy olyan cég ami könyvek postázásából nőtt ki egy olyan olvasót tesz bele ami nem alkalmas olvasásra... nem tartom valószínűnek

Az hogy LCD, hát ezzel nem tudok mit kezdeni, de ugye ennek a problémának nincs feloldása. A fentiek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad 9 wifi+ cellular megkímélt kiváló akkus! Akció!
- iPad 6. Gen. 32gb
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest