- One mobilszolgáltatások
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Antigravity - ennyi volt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
válasz
romeozor
üzenetére
Nekem csak KF2-om van, de az oprendszere nagyon hasonlo (volt). Ami nagyon rossz ebben, hogy ugy van kihegyezve, hogy csak amazonos appokat tudj hasznalni, semmi gmail vagy chrome, persze ra lehet hackelni ha akarod, de az megint szivas. A gyari bongeszo nem egy szuper valami, az app store ures, hasznalhato dolgot nem nagyon talalsz benne.
A konyvesboltja csak angol konyveket tartalmaz es ha te szeretnel ra magyart rakni, akkor megint jon a szivas, hogy ganyolni kell vele. Felrakhatsz mondjuk egy aldikot, letoltod az apk-t, vagy mukodik vagy nem, persze az ilyen magyar konyveket mar nem fogja megtalalni rendesen az oprendszer es nem rakja ki latvanyosan a boritojukat.Ha bongeszni emailezni is szeretnel akkor az e-ink kilove, mert ezeket a funciokat csak nehezen tudja ellatni.
A Kindle Fire csak akkor celhardver ha csak amazonos konyvet olvasol es a silk browsert akarod hasznalni. Szerintem semmikepp nem olyan kellemes mondjuk mint egy nexus 7, ahol te dontod el, hogy milyen konyvolvasot, bongeszot, emailt szeretenel hasznalni. Konyvolvasok minden oprendszeren vannak, tehat megtalalod a WP-n vagy az iOS-on is.
Nem tudom hasznaltal e mar e-ink kijelzot, vagy szoktal e olvasni lcd-n, de az e-ink sokkal kellemesebb olvasasra a szemnek. Nekem megvan a sima kindle 5 meg anyumnak a paperwhite es tapasztalatbol mondom, ha olvasasra kell akkor felejtsd el az lcd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Robotporszívók
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest