Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkAAA
aktív tag
Sziasztok!
Megpróbáltam a korábban javasolt írás szerint rootolni a Kindle Fire-t, de azt írja, hogy nem látja a készüléket (pedig a Windows 7 mutatja mint hordozható eszköz). Elsőként felraktam az ADB-drivert, ami rendesen is települt, aztán elindítottam a RootQemu.bat-ot, 1-es gomb és nem látja valamiért, pedig közben csatlakoztatva van USB-n a kicsike. Valaki tud erre valami megoldást? Megpróbáltam így is, de itt meg a 4. pontnál akadok el, mert hiába értem magyarul, hogy mit akar, a gyakorlatban nem tudom megvalósítani.
A másik, hogy kipróbáltam ezt a berakom az APK-kat a Dropboxomba, megnyitom a Silkkel, letöltöm és megnyitom, de arra meg ezt a hibaüzenetet dobja ki: "Parse Error - There is a problem parsing the package." Ez miért lehet és mi lenne rá a megoldás?
A válaszokat előre is köszi

u.i.: egyébként maga a Fire nagyon baba, csak örülnék, ha appokat is pakolhatnék rá, ha már az amazonos tartalmak jó részéből kimaradunk
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest