-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
kgabor89 #7876 üzenetére
Sajnos nem kapcsol ki, én úgy szoktam kikapcsolni, hogy sokáig (talán 2-3 másodpercig) nyomom a távirányítóján a "Select" és a "Play/Pause" gombokat egyszerre. Ekkor ki is írja, hogy éppen kapcsol ki (powering off). Amikor eltűnik a kép, azaz kikapcsolt, akkor azonnal áramtalanítom, mert különben újra felbootol. Igaz nekem nem 4K Max van, hanem csak 4K, de Max-al is működnie kell.
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
kgabor89 #7876 üzenetére
Jelenleg a streaming app oknál a netflix a prime és a smarttube vált rendesen frekvenciát, de kézzel a többi is beállítható, az is le van írva hogyan. Ezért mindenképp jobb mint a tv appja szerintem mert az mindent 60hz en ad.
Kodiról tudnék oldalakat írni de van több saját fóruma.
Az összes androidos stick, és box alvó módba megy, ez így jó. A kikapcsolásuk nem is javasolt.
-
kzkz
őstag
-
zseko
veterán
válasz
kgabor89 #7840 üzenetére
Pár hónapja rendeltem egy Soundcore Motion+ BT hangfalat a saját oldaláról, épp akcióban volt €80-ért. Rómából indult, €5 volt a szállítás. A német Amazonról rendeltem agybadugós fülest, amit szállított is ide Magyarországra, szintén €5 volt a szállítás. UPS-el jött mindkettő (sajnos, bár a füles volt a problémás szállítás, csak tartottam tőle hogy a BT hangfal is az lesz.)
Persze nyilván a mailboxde cégnek is kell haszon, érthető, azért szállít többért, csak ahogy látható, tud jönni olcsóbban is, messzebbről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Medence topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest