-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
SzaboZE #1910 üzenetére
Ez a MI Stick vs Fire Stick mar kezd kisse nyomaszto lenni, en végig próbáltam par ilyen kutyut (az összes Maple tv sorozat az elsőtől az utolsóig, chromecastok, Google Tv, Mi box, Fire Tv Box 2, FTV stick 1,2,3, 4k). Meg mindig a a Fire Tv box 2 lenne ha nem lovi szét egy villám. A stick érezhető fejlődésen ment keresztül az évek során de a maguk korában is sok voltak. A CC egy különböző világ nem is említeném, mint ahogy az Apple TV-ket sem. A mi box, Google tv vonal ami érdekesebb (lett volna) ha normális sw-t tesznek alájuk, ami nem sikerült, nem tudom a xiaomiek eljutottak e mar a kadencia helyes lejátszáshoz, vagy a kuglival egyetemben az akadass mentes ui-hoz es Google tv-n sikerült e megoldani a folyamatosan vacakul működő távirányítót. nem vártam ki ezeket a megoldásokat. Lehet hibát találni az amazon rendszerében is de nehez (ez a számlához kötés/azonositas elég egyedi, plane ha magának veszi az ember). A hw összehasonlításra rakok ide egy linket, elég sokat elmond. Amit nem hogy a Fire OS egy velejéig kiherélt Android, ami egy minden felesleges sallangtol meg van kb tisztítva (nem jön szembe a google auto beállításairól mint a google tv stichen
) es ettől lesz egy jól működő rendszer, hw-re es saját rendszerekre szabva, hasonlatosan az apple megoldásához, app telepítés sem egy ordongoseg (ADB ugye es csak egerrel radobalom ill a saját böngészőben kedvencek köze elmentett FTV stiches oldalak is egy clickes telepítést biztosítanak ráadásul folyamatosan aktualizált tartalommal) Ar értek aranyban verhetetlen, plane ha kivarrd az eves szinten 3-4 leárazást amikor is 30€ korul szórják. (fenti gondolatok csak a 4k stickhez kotendoek a jelenlegi kínálatból, a többi koltsegoptimazilo terméküket en kihagytam)
-
azbest
félisten
-
azbest
félisten
válasz
SzaboZE #1861 üzenetére
ez azért hangzik furán, mert ha másik userhez lenne kötve, akkor automatikusan belépne az ő profiljával, ha jól tudom. A rendeléskor fiókhoz kötéses játék is ilyen könnyítés, hogy ha megérkezett csak bedugod és működik. Legalábbis én így tudom.
Olyan ötleteket olvasni neten, hogy
- a jobbra részt a karikán és a vissza nyil gombot nyomni, hátha a resetelést lehet előhvni így
- hogy usb-vel pécére kötve, adb toollal talán lehetne piszkálni rajta annyit, hogy az updaten továbbmenjen,. De szerintem alapból nincs engedélyezve az adb debug, szóval... eh. -
kmarci25
veterán
válasz
SzaboZE #1858 üzenetére
Applikációból (Amazon Shopping) szerintem lehet. Menüből Customer Service, Kindel, Fire or Alexa device, Fire TV. Ott mondjuk a Device Set-up/Registration, onnan valamelyik menüpont és mindegyiknek a végén ott az I need more help, onnan lehet nekik írni. És az app-ba pedig a .de-s regisztrációddal lépj be.
-
azbest
félisten
válasz
SzaboZE #1848 üzenetére
Hát úgy, hogy megrendelte, kifizette de később elállt az üzlettől vagy másikat kapott, mert elveszettnek jelentette és visszatérítették az árát. És amikor megjött, akkor nem küldte vissza, hanem eladta. Az amazon úgy védekezik a csalás ellen, hogy letiltja a nem kifizetett dongleket.
Múltkor volt egy fórumozó itt, akinek úgy tűnt elkallódott a rendelése és újraküldték neki a donglet. De aztán mielőtt a második megérkezett volna, mégis meglett az első. És ezt jelezte is, visszafordították a másodikat, de az elsőről meg elfelejtették levenni a tiltást. Neki az volt a megoldás, hogy elmesélte ezt a kalamajkát az ügyfélszolgálatnak, leellenőrizték és visszaaktiválták.
És igen, a német amazonnál érdeklődj. Szerintem értenek ők is angolul. Abból derülhet ki, hogy miért van letiltva.
De persze az is lehet, hogy valami technikai hiba. Csak eddig mindig letiltás derült ki hasonló történet végére. -
azbest
félisten
válasz
SzaboZE #1843 üzenetére
akkor szokott ilyen történni, ha rendeléskor kipipáljuk, hogy rendelje is hozzá a fiókunkhoz és utána például szállítás közben történik valami baki. Ha elveszettnek jelentik, akkor az amazon letiltja az eszközt. Az ügyfélszolgálatukkal lehet feldoldatni a tiltást olyankor. Már, ha tényleg legális úton került hozzád és nem egy lopott donglet sikerült venned valakitől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest