Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalpc2
aktív tag
" A panasz szerint jogsértést követett el az Amazon. mert engedély nélkül használt Nokia szabadalmat."
eközben kína:
-
-
törölt tag
Szerencsére lett PrimeDayen.
-
sb
veterán
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Pár napja néztem és fura volt, hogy a sima 4K eltűnt. Aztán tegnap a Max is eltűnt majd visszatért. Igazából nemzetközi 4K Max-ból most is van, csak már nem kedvezményes áron.
Így a tények ismeretében érdekes a helyzet, hogy hova és milyen kifutással változik majd a dolog. Ill. nekem ez nem világos, hogy pontosan mit és hogyan érint a modellek közül, amennyire értettem vmi általános streaming kezelésről szólt a történet.
-
Ma reggel kilenckor megszűnt a termék forgalmazása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Drum 'n' bass
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest