Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
CarryPotter
üzenetére
Őszintén szólva még sosem rendeltem amerikából így nem tudom, de tekintve, hogy az eu-n belül is többet fizetek az áfa különbözet miatt, csak valószínűsítettem, hogy egy amúgy is vámköteles országból valószínűleg lesz valami még. Ha nem ott, akkor itthon, ha úgy jön be. Fizetés előtt egyébként látni, hogy mennyi lesz a végösszeg. De majd jön valaki aki ténylegesen tudja, ne állítsak hülyeséget.
-
zseko
veterán
válasz
CarryPotter
üzenetére
Szerintem szinte biztos, hogy lesz rajta áfa. Még Németországból rendelve is hozzácsapja a német-magyar áfakülönbözetet. Én angliából rendeltem egy Kindle-t, ott is hozzászámolta az áfa különbséget.
Egyébként ha elkezded végigvinni a vásárlást, valahol előtte látod, hogy mennyivel terhelheti még meg az árat. -
zseko
veterán
Melyik amazon? A .com? Onnan valószínűleg van vám. Próbáltad már a .de vagy a .co.uk oldalakat? Vagy én tudom rosszul és nem ennyire egyszerű? Én a .co.uk-ról rendeltem a Kindle PW3-at (igaz németből küldték aztán...), szállítási díj és az áfa különbözet volt pluszban. Német oldalt nézve viszont csak az áfa különbözetet számolta fel.
-
zseko
veterán
Végigvittem a rendeléseket, a kindle fórumban leírtam mi jött ki, létezik, hogy olcsóbb angliából szállítási költséggel, mint németből szállítási díj nélkül?
-
zseko
veterán
Ha a német amazonról rendelek, azt olvasom, hogy akkor ingyenes a kiszállítás 39 euro fölött. Viszont olyasmit is olvastam, hogy akkor a magyar áfával számol, így mennyivel lesz drágább az adott termék? Egy Kindle-t vennék, €140.
Megtaláltam, +8% megy rá. Ha angliából rendelek, akkor ott is ugyanúgy megy rá áfa gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest