Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
radi8tor
üzenetére
Azt tudom hogy az orders a rendelés csak te listát írtál és erre koncentráltam. Egyébként csak ez az egy rendelésem van és nem tudom hogy mire kellene kattintani hogy átszerkesszem a rendelésemet.

Kiszedtem a képet, mert ott volt a rendelési szám is.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Joshi
titán
válasz
radi8tor
üzenetére
Visszaolvastam és tényleg sok a gond, ha tudom akkor Express szállítást kérek. Talán te írtad hogy utólag is megoldható az Express szállítás kérése. Mi a módja?
Még mindig nem tudom hogy kell felvenni UK Amazonnal a kapcsolatot egy rendeléssel kapcsolatban. gg72 linkelt valamit, de nekem a bejelentkezés jön be hiába vagyok belépve az Amazon oldalára.
Gondolom azért mert gg72 a német Amazont linkelte nem pedig az angolt. 
-
Joshi
titán
Még annyit hozzátennék, hogy Standard Delivery-vel küldik. Itt van leírás hogy mi mit jelent.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Megrendeltem ezt a terméket az angol Amazonról. A rendelés december 7.-én történt és azóta az az infó van a Track package fülön, hogy kapni fogok egy emailt amiben tájékoztatnak a pontos szállítási dátumról. Ez mennyi ideig szokott tartani? A termék elvileg raktáron van szóval nem kell várni rá.
"Preparing for Dispatch
Delivery estimate: We need a little more time to provide you with a good estimate. We'll notify you via e-mail as soon as we have an estimated delivery date."Van arra lehetőség hogy felvegyem a kapcsolatot az Amazonnal? Vagy érdemes még várni?
-
Joshi
titán
Sziasztok. Három kérdésem lenne Amazon.UK-vel kapcsolatban.
1. UK-ből még vámmentes a rendelés?
2. MasterCard-al lehet fizetni (OTP Webkártya)?
3. Ékezetes nevet ugye nem célszerű megadni?Válaszokat előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Shopping List (0) Wish List (0)