Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• radi8tor
    MODERÁTOR

Meg is jött a csomagom, viszont egy számlát blokkot semmit nem tettek bele.... Ez normális? Ha már a magyar áfát teszik rá, azért szerettem volna látni róla valami bolt által lepecsételt papírt (direktben az Amazon árusította egyébként ráadásul új termékről beszélünk).

(#2629) iTzTiGeR: Nekem már az is új, hogy még a shippinget is nettóba írják rá és még azon is látnunk kell a csúfos áfát/adókat. Ez is nem tudom mikor jött divatba, én nem valószínű, hogy rendelek még egyszer bármit is amazonról, csak ha 50%-os akcióban van a termék mert szállítással és minden adóval együtt is jó ha 10-20% kedvezményünk lesz egy terméken mire az ideér.

Számlát nem küldenek vele. Online le tudod tölteni. Ha papíron kell neked, akkor azt is tudod kérvényezni és akkor küldenek postán egy számlát.
    Magyarországon kell mindenhez számla. Külföldön elég bemondani ha valami bajod van a termékkel, vissza nézik a rendszerükben mikor vetted és az alapján foglalkoznak a dologgal.
    Egyszer USA-ban számlát kértem egy óráról. Néztek rám, hogy olyat ők nem szoktak adni és ne is kérjek.

iTzTiGeR: jól tetted, hogy tájékozódtál kitöltés előtt. Sajnos a mai világban ezt egyre kevesebben teszik meg, aztán kétszer fizetnek adót, ami persze jogszerűtlen. És vissza kérni sem lehet nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák