Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Ha olasz amazonról rendelek valamit, akkor azt posta vagy valamelyik futár hozza ki itthon? Illetve kell még ott vmit fizetni a feltüntetett ár+szállítási díjnál?
-
Llew
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e, hogy az amazon már nem ad papír alapú számlát a csomagban? Az elmúlt 1-1,5 évben nem rendeltem tőlük, de régebben mindenhez, a legapróbb dologhoz is volt papír alapú számla a csomagban a termék mellett. Most rendeltem ~150 $ értékben az US amazonról, meg is jött rendben, de számla nem volt benne. Nem mintha életbe vágó lenne, de azért kíváncsi vagyok, hogy csak nekem maradt-e ki, véletlenül, vagy ez az új rendszer?
Illet az lenne a kérdés, hogy ez a 22 euro érték feletti vámolás, hogyan megy? Fizetésnél felszámolták az 27 % Áfa költségét a szállításon felül, a csomag viszont az eredeti bontatlan csomagolásban volt, nem látszik, hogy a vámnál felnyitották volna.
-
Llew
senior tag
válasz
Benji21th
üzenetére
Szia!
Érdekelne, hogy végül is belevágtál? Mi lett az eredmény? Össze jött?
Hasonlóval próbálkoznék most és amennyire én látom elég neki egy kamu amcsi cím (google maps segít), mert a hazai bankkártyát elfogadja a fizetéshez. A letöltés meg a fizetés után elvileg simán elindulna.
Szóval ezzel a trükközéssel szerintem csak a számlát bukom be, a játék bekerül az amazon fiókba letölthető máskor is, így elméletileg nem vesztek semmit.
Azonban jó lenne valami megerősítés, hogy tényleg jól gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest