Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Ha olasz amazonról rendelek valamit, akkor azt posta vagy valamelyik futár hozza ki itthon? Illetve kell még ott vmit fizetni a feltüntetett ár+szállítási díjnál?
-
Llew
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e, hogy az amazon már nem ad papír alapú számlát a csomagban? Az elmúlt 1-1,5 évben nem rendeltem tőlük, de régebben mindenhez, a legapróbb dologhoz is volt papír alapú számla a csomagban a termék mellett. Most rendeltem ~150 $ értékben az US amazonról, meg is jött rendben, de számla nem volt benne. Nem mintha életbe vágó lenne, de azért kíváncsi vagyok, hogy csak nekem maradt-e ki, véletlenül, vagy ez az új rendszer?
Illet az lenne a kérdés, hogy ez a 22 euro érték feletti vámolás, hogyan megy? Fizetésnél felszámolták az 27 % Áfa költségét a szállításon felül, a csomag viszont az eredeti bontatlan csomagolásban volt, nem látszik, hogy a vámnál felnyitották volna.
-
Llew
senior tag
válasz
Benji21th
üzenetére
Szia!
Érdekelne, hogy végül is belevágtál? Mi lett az eredmény? Össze jött?
Hasonlóval próbálkoznék most és amennyire én látom elég neki egy kamu amcsi cím (google maps segít), mert a hazai bankkártyát elfogadja a fizetéshez. A letöltés meg a fizetés után elvileg simán elindulna.
Szóval ezzel a trükközéssel szerintem csak a számlát bukom be, a játék bekerül az amazon fiókba letölthető máskor is, így elméletileg nem vesztek semmit.
Azonban jó lenne valami megerősítés, hogy tényleg jól gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest