Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
John D'oh
senior tag
Ausztriában tudtok valami csomag pontot közel a határhoz ahová akár sétapadot is lehet rendelni ? A nickelsdorfi kisbolt ahová már rendeltem korábban sajnos nem fogadja a méret miatt.
-
John D'oh
senior tag
Valaki meg tud abban erősíteni, hogy a német amazonról ha rendelek két hangfalat ami amúgy eredetileg nem amazonos cucc hanem egy osztrák webshopról van, akkor is él hogy 14 napon belül ingyen visszaküldhetem a pistán feladva az előre nyomtatott Amazonos cimkével?
Köszönöm -
John D'oh
senior tag
válasz
chatran
üzenetére
Szerintem teljesen korrekt.
Visszaküldöd, és utána visszakapod az árát is.
És a legjobb hogy nem kell a postán magyarazkodni hogy te ezt ingyen szeretnéd küldeni az amazonnak vissza az alábbi címkével amit kaptál tőlük, hanem ügyezheted a DHL-lel akikre azért nyugodtabban bízom a csomagot.
Amúgy én pont most rendeltem egy erősítőt a német amazonrol, és csak remélni tudom, hogy ha egyszer gond lesz és javításra vagy cserére kell küldeni akkor nem a postával kell ügyeznem. Két éve volt egy egér amit visszaküldtem, na az még a postával ment.
-
John D'oh
senior tag
Sziasztok!
Német amazonról rendelve hozzá akar adni a végösszeghez 5000 Ft-ot ha forinttal fizetek "exchange rate guarantee fee" néven.
Ha euroval fizetek akkor természetesen nem.
Tudja valaki tapasztalatból, hogy a magyar bankok (erste az esetemben) felaszámolnak ilyenkor többletköltséget ? -
John D'oh
senior tag
köszi az infókat
-
John D'oh
senior tag
Sziasztok!
A nemet amazonra szeretnek egy termeket visszakuldeni. Ehhez ok adnak egy pre-paid kuldesi opciot DHL-en keresztul. Elvileg ki kell nyomtatni a cimket amit kuldtek es ezzel kell bemenni a legkozelebbi DHL uzletbe.
Tekintve hogy videken lakom az orszag eszaknyugati csucskeben ilyet gondolom nem talalok a kozelben. Kerdesem az lenne hogy postara nem lehet leadni ezt amit ok tovabb inteznek ? Elvileg partnere a DHL-nek.Köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen házat vegyek?
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest