-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #10785 üzenetére
USA-ból rendelt áruval nincs tapasztalatok, hogy maximum mennyi idő után küldik el? Lehet olyan, hogy tévesen szerepelt a magyarországi postázás, mivel már nincs ilyen lehetőség, csak ezt nem mondják meg? Arra várnak majd csak megunom és törlöm a rendelést? Amazonnál állandóan azt mondják, majd küldik, de nem küldik mégsem.
Próbáltam írni az eladónak, de onnan olyan automatikus válasz jön, hogy az Amazon küldi. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #6305 üzenetére
Ez gyorsan ment. Kedden feladtam, elküldtem a számlát, szerdán már küldték is a kártyára, csütörtökön átvették, lehet holnap már ezt is utalják?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #820 üzenetére
Végül 7475Ft lett. Levélnél csak 10.000Ft-ig van biztosítva.
Tájékoztatjuk, hogy a Németországba szóló küldemények feladási feltételeit, illetve súlydíjait az alábbi linken érheti el:
A nemzetközi díjszabást a következő link tartalmazza.
A megadott paraméterek alapján a küldemény feladható levélként és csomagként is.
Levél esetében a díj az alábbiak szerint alakul:
- súlydíj 1000 g - 1500 g között elsőbbségivel 5245 Ft, 1500 g - 2000 g között elsőbbségivel 6530 Ft + ajánlott díj 810 FtNem elsőbbségi postacsomag esetében 1000 - 2000 g között 7455 Ft, Európa plusz csomag esetében 7475 Ft, EMS gyorsposta esetén 11220 Ft a díj.
Az értéknyilvánítást csak csomag esetében van lehetőség kérni. Az Európa plusz csomag esetében 120000 Ft-ig lehet megadni értéket a díjban, EMS esetén az alapdíjban 50000 Ft értékig van benne.
A nem elsőbbségi nemzetközi postacsomag értéknyilvánítás díja minden megkezdett 5000 Ft után 385 Ft.A kárfelelősség részletes szabályait Általános Szerződési Feltételeink 9.2 pontja tartalmazza az alábbi linken.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
pinnacle #823 üzenetére
Az még az EU csatlakozás előtti években volt.
Vásárolhatnál ÁFA mentesen, ha cégként vásárolnád EU adószámmal. De szerintem Amazonon nincs ilyenre lehetőség.
Én úgy értettem az ÁFA dolgot, ha beérkezik az országba, akkor nem kell megfizetned érte az itthoni forgalmi adót. Németeknél ettől még meg kell fizetned. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
pinnacle #817 üzenetére
Nem tudom miért mondták, nincs értékbiztosítás ezen. EU-n belül meg ÁFA/vám sincs.
mrhitoshi: nem lesz extra költség, a csomagod Belgiumi feladóval fog érkezni, ők intézik a vámot, stb.
Van esély rá, hogy előbb ideér, de csak pár nappal.
Ha sürgős, akkor gyorspostával rendeld meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest