- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Igen találkoztam már ezzel.
Ugye az Amazon becsül egy kiszállítási időt először. Aztán ha nem érkezik meg, akkor 1-2-szer kitolják. Majd ha kb 2 hét alatt sem érkezik meg, akkor szokott átváltozni erre, hogy "Delivery Date currently unavailable".Nekem az a tapasztalatom, hogyha addig nem érkezett meg, akkor már nem is fog.
Amit tenni tudsz, hogy refundot kérsz, és újra rendeled.Nemrégen én is ilyenről számoltam be, lásd itt és itt.
Az én esetemben ExpressOne szállította volna ki (a csomagszám 158032600014xxxxxx601211 formátum), és a követés elhalt ezen a ponton:
Package departed an Amazon facility
Plzeň, Czech Republic. CZEz most már 2-szer fordult elő, 3-4 csomagommal. Sajnos megoldani nem tudtam, hiába jártam utána.
1) ExpressOne oldalról: Az ExpressOne ügyfélszolgálat szerint a csomagot megkapták, de elektronikus adat nem érkezett hozzá. Kértem, hogy keressék meg a csomagomat, amit az elmondás szerint meg is tettek, de nem találták meg.

És hiába kértem, hogy nézzenek utána, hogy van-e informatikai hiba - mert konzekvensen előfordul az utóbbi hónapokban -, nem tudtak semmit se csinálni, szerintük az Amazon nem tölti fel a rendszerükbe az elektronikus adatot.2) Amazon oldalról: Hiába kértem, hogy NE refundoljanak, hanem nézzenek utána hogy az elektronikus adat miért nincs feltöltve az EO-hoz, az egyszeri egyszerű indiai ügyfélszolgálatos szerint az adat fel van töltve, és nem tud mit csinálni. Refundolt mindent az első kontaktomra, anélkül hogy érdemben utánanézett volna.

Jó, a pénzem visszakaptam, sőt adtak méltányból plusz 10 EUR kupont is, de a termék nincs meg.
Most rendeltem meg az egyik terméket harmadjára, és 2 terméket másodjára. 2 napja ismét a szokásos Package departed an Amazon facility státuszt látom, és mára van kiírva a kiszállítás. De türelemmel várok.
Valamilyen informatikai hibát gyanítok a rendszerben. De eddig senki más nem írt hasonló tapasztalatot.
Neked is Expressone a kiszállító?
Új hozzászólás Aktív témák
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest