Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Ugyanígy jártam, nekem is kettő csomag jött, az első Express One-al ideért, a UPS nem. Láttam a nyomkövetési adatokban, hogy utolsó kézbesítési kísérlet volt. Hívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták még nem küldték vissza. Csináltak egy "címadat frissítést", ezek után újra megpróbálják kiszállítani. De mivel emailt nem küldenek, a futár pedig nem hív, így nem tudni mikor.

radar: Ha legördíted a Product specifications részt, a végén van egy Warranty&Support bekezdés.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jester01
üzenetére
Mindenképp jelezd feléjük a problémát. Valószínű a UPS-el küldött csomag másik országból jött volna ahonnan UPS olcsóbban szállít. Nálunk viszont hulladék minőségű szolgáltatást nyújtanak - valószínű alvállalkozóhoz került a csomagod.
Arra szerintem nincs mód, hogy más szolgáltatót válassz. Nem tudom milyen megoldást javasolnak, ez sokszor az ügyintézőn is múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Napelem
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest