Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Az más tészta, ott amazon átmozgatta egyik raktárjából a másikba és utána lett feladva és értékesítve, szerintem erre van lehetőségük az EU-UK keresztszerződések miatt.
Itt szerintem vagy a fizetési ablakok utolsó lépcsőjénél megy rá a becsült vám, vagy pedig nem kínálják ezt a szolgáltatást erre az adott termékre és majd vámoltatod te a szállító cégen keresztül.
Garantáltan meg lesz terhelve, felesleges reménykedni benne hogy nem, írtam már korábban, hogy anno ~2016 körül, egy magánszemély által az amcsi postán, EMS-el feladott könnyű bőrkabát jött át vám nélkül, meg is lepődtem, egyébként mindent levámolnak, a kínai (ázsiai) mennyiség volt az amit nem tudtak a változtatások előtt lekezelni.
US csomagokat előtte is kiemelten kezelték az értékpotenciál miatt (műszaki termékek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Classic / Xbox 360
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA V
- Fali konzol lapos tévékhez
- World of Warships
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest