Hirdetés
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Azóta azt nézegetem, és úgy néz ki nem mondtam le mindet. Ugyanis volt egymegkezdett, de nem befejezett rendelés és ott is kérte a Subscription-t. én a megrendelésnél ami megvalósult lemondtam, az jó is. Viszont a másik nem látszik a sima Subscription-ok között
Így hogy megvalósult a rendelés már igen. most le is tudtam mondani azonnal. De már késő. És nem értem miért küldtek dupla adagot. Az egyik a magyarországi címemre jött, a másik pedig a mailboxde-re.
Van visszaküldés opció és visszaadják a pénzt elvileg,
A megvalósítása nem tudom hogyan működne. A magyar címnél DHL visszaküldést javasolnak. Küldenének mailban egy kódot amit adhl-nek kell bemutatni vagy kinyomtatni és dhl-hez vinni, és azzal lehet elvileg visszaküldeni ingyen? Vagy a Magyar Posta isjó ( dhl partner talán)
Ebben tud valaki segíteni? Legalább ezt visszaküldeném.Vagy ha a dhl-es működik akkor a mailboxról ideküldetem és azt is dhl-el visszaküldeném. ( persze az már lehet hogy nem megy így, csak ha németországból küldeném vissza)
De legalább a magyar címre érkezőt meg kellene oldanom valahogy.
Ha valaki tudja a megoldást nagyon megköszönném.
Fogalmam sincs mit kezdenék ennyi ilyen termékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így hogy megvalósult a rendelés már igen. most le is tudtam mondani azonnal. De már késő. És nem értem miért küldtek dupla adagot. Az egyik a magyarországi címemre jött, a másik pedig a mailboxde-re.