Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2024: Két új órát hozott a Xiaomi
- Befutott a Realme 14 Pro+
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére

Tényleg nem értem amúgy. Volt egy refund próbálkozásom még olyan 1 hete a másik csomagra, aminek a tartalma ugyanez volt, csak azt normál szállítással kértem és még nem kaptam meg, de arra azt írta, hogy nem lehet refundolni mert nem vettem át és utána kell visszaküldeni. Ha jól értettem.
Lehet hogy most ment át a rendszerükben az infó, és a lassabban érkező csomagot visszafordították? Végül is tartalomra tökugyanaz van benne, csak amit átvettem azt gyorsított szállítással kértem, azt kaptam meg tegnap. Bár erre ami szállítás alatt van még, csomagszám alapján továbbra is azt írja, hogy szállítás alatt. Szóval tényleg nem vágom most ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- Windows 10
- Battlefield 6
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest