- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Jó ezt könnyű mondani, de sok mindentől függ. Télen nem lehet úgy mozogni kivéve ha veszel a egy futógépet. Egyszer voltam 73 kg. 2 hónap alatt ment le 95 kg.-rol úgy h minden este futottam 7-10 km és tömtem magamba a pirítóst. Azóta sem sikerült, akkor is fogadásból
Akkor sajnos nem egyforma a metabolizmusunk, van aki gyorsan emészt van aki lassabban. Milyen géneket örököl. De az elmondható h mindenki meg tud hízni és megkozkáztatom azt is h mindenki le tud fogyni. Tavaly le tudtam fogyni, idén nem sikerült. Szerintem nem eszek sokat.
Most nincs igazából motivációm. Tavaly volt egy kékszemü szöke kis angyal. 3 hét alatt lefogytam 98 rol 83 ra. Nem érdekelt az evés egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest