- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt próbáld meg elmagyarázni az apukájának is
Egyelőre megpróbálják visszavinni, hátha visszaveszik. Szerintem sem bonyolult, illetve az app egyébként is magyar nyelvű, innentől kezdve nem értem. De hát nem is kell
Húgom majd csak a szerdai érettségi után kapja meg, kíváncsi vagyok, mit fog szólni hozzá.
-
Mave011
újonc
Korrigálok picit, mert így visszaolvasva nem voltam egyértelmű. Tehát a megállás a probléma - addig minden rendben (csak onnantól nem rögzíti ugye tovább az útvonalat (ill. egyszer volt olyan is, mintha rögzítene, meg is állítottam, de valószínűleg korábban elvesztette a jelet, és csak odáig rögzített, nem a teljes időtartamot). Megkérdezem mindenesetre a boltot, mit gondolnak erről.
DeFranco - ki van csukva, mert csukló fölött hordom futás közben pont ezért (és amúgy sem görbül úgy a kéz).
-
DeFranco
nagyúr
én azt vettem észre hogy ha folyamatosan nyomom a gombot (nem pro) edzés közben, akkor elindul a stop gomb körül a karika, és gondolom le is állítja ha x mp-ig nyomva tartjuk a gombot. lehet olyan szituáció amikor a begörbített csukló megnyomja és nyomva tartja ezt a gombot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest