Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Sajnos ez elég telefonspecifikus lehet. Mondjuk az akkumulátorkímélő elaltatja az alkalmazást. Van rá lehetőség, hogy a felső sávban mindig látszódjon a Zepp: nekem ez oldta meg Samsung touchwiz esetén. Xiaominál asszem a legegyszerűbb belockolni azon a képernyőn, ahol ki tudod lőni a progikat és akkor az akkukímélőbe kivételnek automatikusan berakja. A többi telefonnál is hasonló lehet a helyzet.
-
SirRasor
addikt
Nekem csont nélkül megy a legújabb verzióval.
Tehát bemész a ZEPP-be, azon belül az alsó menüben a Profile-ba, azon belül a my devices\Amazfit Bip U és azon belül van egy notifications and reminders. Mindegyikbe bel tudsz kattintani és kiválasztani a konkrét programot, amitől szeretnél értesítés kapni, mert alapból semmi sincs bepipálva.
Tehát jelen esetben az App alertsbe kattints bele és alul lesz egy manage apps gomb, amin belül be tudod pipálgatni, hogy milyen alkalmazásoktól szeretnél értesítést kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest