Aktív témák
-
Supr@
senior tag
Na valami ilyen adapterre gondoltam. (80>>120 mm)
Bár az ára kicsit sok (2100 Ft).
[L]http://www.vizhutes.com/zajcs_fanadapter.htm[/L] -
vjannus
aktív tag
amit árulnak a galaxi disco shop-ba uv festéket az nem vízbázisú, mert nekem alkohol bázisú kellen hogy ha hozzá érek ne jöjjön le a festék rólla
-
Mec
aktív tag
Hengerkábel - házilag
A megfelelõ légáramlást erõsen korlátozza az ATA kábel. Eleinte ketté hajtottam, de még úgy is túl széles volt. Igaz lehet kapni hengeres kábelt is, de ha már van sima 40 eres, abból könnyedén gyárthatunk egyet.
Eleinte 3 erenként vágtam fel és szigetelõ szalaggal kötegeltem. Az eredmény: túl kemény kábel és kinézetre sem valami szívderítõ.
Második nekifutásban már minden eret szétválasztottam. A legjobb, ha tûvel 2 ér közé beszúrsz és végig húzod a kábelen. Elég könnyen hasad és így nem sérül meg. Ez után gumicsövet húztam az egészre. Megoldható zsugorcsõvel is, talán az még vékonyabb lesz. -
mormota
senior tag
-
hezso
aktív tag
[L]http://xmods.uw.hu/[/L] <--kezdetnek pl?
-
vjannus
aktív tag
ha megadtok olyan oldalakat ahol le van írva az is segítség lenne
-
vjannus
aktív tag
mint olvasgattam a modding oldalakat és neki láttam, mert nekem az nem tetszik ha megveszel egy moddházat nincs benne a te éned, és ezért nálam a mod nem azt jelenti hogy megveszem a világító coolert és kész moddoltam mert akkor átverném magam
1. vettem egy házat -szinterezés-
2. plexi oldallap belevágtam+ragasztottam
3.???
a belső világítást uv vagy neonnel csináljam mert már itt elakadtam.
elektroteknikához csak annyit értek hogy 1 évet tanultam(villamoságtant) a müszaki infó karon.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest