-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Ezen azért nem sok meglepő van, a világ
mindennagyon sok helyén ez van. Balesetvédelmi okokból sem, tömegben nehogy valaki átessen az állványon, ezért van ahol állítólag egylábast lehet használni. A másik talán így próbálják elérni, hogy többen vegyenek könyvet, fényképeket az adott nevezetességről akár ott helyben.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Itt a PH válasza mi lehet a hiba oka.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz BigBlackDog #28747 üzenetére
Chrome nekem is! Köszi nektek a visszajelzést!
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Octopus21 #3089 üzenetére
Hát én gratulálok, szerintem jókat csináltál egy rohanós városnézéshez képest, mi két éve voltunk, bridge géppel, az én képeim szerintem sokkal gyengébbek lettek, de csak automatán lődöztem.
-
StLui
veterán
Nekem elég sok mesterkéltnek tűnő kép van amit látok ott, főleg nap képeit, mert azok jönnek facén. A másik amit észrevettem, hogy volt olyan fotós aki megsértődött ha valakitől 4,8-at kapott. Nekem olyan s..gnyalós értékeléseknek is tűnnek (elnézést ) de lehet hogy rosszul látom. Talán a profi értékelések tetszenek inkább.
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz soldierboy #2857 üzenetére
ahogy pl sportban is, profi aki pénzért, más pénzéből finanszírozva csinálja, amatőr aki teljes anyagi támogatás nélkül, saját maga finanszírozásában műveli az adott dolgot
ja és valóban van olyan profi, lásd magyar foci, ahol pénzért, de szarul[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Köszi megint!
Elsőről felülről még annyi holtrészt levágtam mint ami maradt, viszont alulról is lekaptam kicsit az emberekből, majd megnézem magamnak ahogy javasoltad, a középsőt nem egyenesítettem csak vágtam, azt is megnézem javítva, a harmadik akkor csak nekem tetszik nagyon, de lehet csak azért mert tudom hogy az egész autón hogy néz ki.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Semmi szükség a mentegetődzésre, jobban örülök ha valaki negatívokat ír, mert abból tanulok, én még mindíg ezért nem merek, nem akarok írni véleményeket, mert max azt tudom írni, hogy nagyon tetszik, mint például most a sunset9 képe m3ss kollégának.
Szóval köszi mégegyszer
Ígérem utolsó próbálkozások ebből a sorozatból[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Jogos, magasról fényképeztem, bőven rázoomolva, ettől is laposodhatott, meg nincs háttér, csak a homogén padló, lehet holnap még próbálkozom 1-2 kép berakásával, hátha.
Jó, hogy írtad, mert én meg azt gondoltam jó, hogy ilyen "tiszta" a tér körülötte.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Elnézést, hogy újra próbálkozom, de "hideget" sem kaptam rá, nem hogy meleget és nem tudom csak kimaradt, vagy másért nem.
Mit szóltok ehez frankfurti autókiállítás 2003, merci csarnok, a felfele vezető lépcsőről csináltam[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Octopus21 #2696 üzenetére
Valószínű azért nem sikerül neked sem amiért nekem, én is mostanában próbálgattam ezt, s itt kaptam tanácsot, hogy lehetőleg zoomoljak amennyire csak lehet, csak úgy lesz a háttér elmosódott, persze ehhez messzebb kell menned a fő témától, mint ahol eredetileg álltál. Azt nem tudom, hogy egy komolyabb gépnél is kell-e a zoomolás.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz filózoli #2688 üzenetére
Nekem pl tetszett a képed, nem értettem miért, vagy hogyan lehetne ez élesebb. Utána megláttam a javított verziót, ki kellett raknom a két képet egymás "alá", és váltva nézegetni, na akkor megláttam a különbséget, tényleg jobb lett a javított verzió, de most azon nem látom a "túlzást és zajosságot"
Lenne mit tanulnom, ha ez egyáltalán tanulható. Azt sem tudom, hogy a szemem nem elég jó, vagy nem tudom eléggé megfigyelni a részleteket, csak ha felhívják a figyelmem rá.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Köszi, csinálok majd olyat is. Bogár, virág nem annyira izgat, bár azt mondták csak idő kérdése. Hirtelen ez ugrott be témának Próbálgatok majd valami érdekesebb beállítást is, már várom is a havat, van egy-két oda illő sikló, lépegető, stb.
Köszi a Többieknek is, bár vártam valami leoltást is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bitcoin topic
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Star Citizen
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest