Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
kilozsul #33460 üzenetére
szerintem frankó negatív teres képet lehetett volna belőle lőni (illetve nem tudom mi van az eredetiből, lehet hogy még vágható olyanra)
pl a hajó bal oldalt alul helyezkedne el, sok eget mutatva, 1/3 vagy kevesebb vízzel.
aztán ezt lehetne fordítva is persze, felülre dobni a hajót, kevés ég, lent sok víz, még akár bal oldalt is lehetne a hajó. szerintem. valami hasonló elrendezésben mint ezen itt.
és félreértés ne essék, amit linkeltem az egy szar kép, szar fényviszonyokkal, de a kompozíció az ami érdekes róla.(#33455) fr3ntzen ez így egy nagyon előnytelen fotó sajnos. feltételezem hogy számodra kedves és ezért osztottad meg, de ilyenkor gondolj bele abba, hogyha rólad készülne egy ellőnytelen kép akkor mennyire örülnél neki. a színvilág amit ráhúztál szintén nem segít a képen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest