- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz kilozsul #33458 üzenetére
mondtam/tuk a vágást.
fényviszony? ez nekem új.
vinnyettálás/peremsötétedés az egy objektív hiba. népszerű eszköze annak hogy kiemeljük a témát középen. nagyon ritka esetekben működik. inkább hatásvadászás miatt van elterjedve."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
zgospel
őstag
válasz kilozsul #33460 üzenetére
szerintem frankó negatív teres képet lehetett volna belőle lőni (illetve nem tudom mi van az eredetiből, lehet hogy még vágható olyanra)
pl a hajó bal oldalt alul helyezkedne el, sok eget mutatva, 1/3 vagy kevesebb vízzel.
aztán ezt lehetne fordítva is persze, felülre dobni a hajót, kevés ég, lent sok víz, még akár bal oldalt is lehetne a hajó. szerintem. valami hasonló elrendezésben mint ezen itt.
és félreértés ne essék, amit linkeltem az egy szar kép, szar fényviszonyokkal, de a kompozíció az ami érdekes róla.(#33455) fr3ntzen ez így egy nagyon előnytelen fotó sajnos. feltételezem hogy számodra kedves és ezért osztottad meg, de ilyenkor gondolj bele abba, hogyha rólad készülne egy ellőnytelen kép akkor mennyire örülnél neki. a színvilág amit ráhúztál szintén nem segít a képen.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z Nikkor Z 24-200 VR azaz optikai stabilizátoros utazó zoom eladó
- Panasonic Lumix s5 + kiegészítők, Beszámítás, Leírást olvasd!
- GARANCIÁLIS! Makulátlan állapotú Nikon Nikkor Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR objektív
- Panasonic Lumix G7 + Lumix G Vario 12-60 f/3.5-5.6
- Viltrox EF-M2 II speedbooster 0.71x
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest