Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mishubi
tag
Nem sértődésről van szó ahhoz szerintem már nagyok vagyunk, de javíts ki ha tévedek.
Csak ha eddig reagáltam az mindig keveredett a személyes nézőponttal..ezért írtam azt és a vágás is ehhez tartozik, mert nekem így tetszik, hogy a kép negyedekre bontható abból egyiken szerepel az "alany" a másik 3 negyed pedig tiszta.. és bennem volt az is, hogy ha a légy esetleg elindulna akkor nagy eséllyel a tisztán hagyott irányba szállna.
A zajossághoz pedig annyit, hogy az eredeti kép zajos volt és a zaj csökkentésre használt program elmosta a mozaikszem részleteit és a hátán található szálakat.Legközelebb próbálom magasabb isoval..
Természetesen nem mondom, hogy tű éles volt, mert manuális gyűrűsorral csináltam.De sokat rontott rajta a program.
Az ehhez fűzött kritikáddal nincs is bajom, mert megértem.Úgyhogy nem kell félreérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest