Hirdetés
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
Az első és a második nekem nagyon tetszik. A többinél vagy az élességgel, vagy a kompozícióval vannak problémák. Legközelebb próbáld ki, hogy a gyerek egyszerűen csak játszik a kedvenc játékaival a szobában, vagy az udvaron. Egyik ismerősöm szokott gyerekeket fotózni, ő azt szokta mondani, hogy a legfontosabb, hogy egyfajta beállított pillanatkép legyen. Én magam is csináltam kétszer ilyet, és amit megtapasztaltam, hogy állandó odafigyelés és készenlét kell, nem tudhatod, hogy a gyermek melyik pillanatban produkál valami olyat, amit érdemes lenne megörökíteni
Én az első két alapján úgy gondolom, hogy mindenképpen érdemes próbálkoznod vele.
Ha dobsz egy rawot az első kettesből, esetleg megpróbálnék valamit kezdeni a színekkel, szerintem jót tenne neki egy sárgásbarnás szűrő vagy szépia. Az ilyen képeken szerintem kifejezetten jól mutat
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony A7R IV 61MP fullframe Alpha A 7 A7 7R A7RIV A7R4 ILCE-7RM4
- Sony A7R III 1.993 expo! 42MP fullframe Alpha A 7 A7 7R A7RIII A7R3 ILCE-7RM3
- Sony FE 24-105 F4 G OSS stabilizátoros objektív 24-105mm f/4 SEL24105G
- Sigma FE 85mm F1.4 Art DG HSM Sony E objektív 85 1.4 f/1.4
- Sigma 35mm f1.4 DG DN (Sony E)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest