- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Szia/sziasztok!
16.-án én is kaptam ilyen e-mailt a Prime Videotól, hogy a fizetési mód el lett utasítva, tegnap pdig arról, hogy emiatt a tagságom törölve lett. Tegnap érkezett új bankkártyám, az eddigi hónap végén lejár. Először erre gyanakodtam, de így is fura volt. Hozzáadtam az új kártyát és azzal sem működött.
Ma beszélgettem az Amazon supporttal, töröltük a kártyaadatokat, lemondta az előfizetésem, újra felvettük, majd újra feliratkoztam, ezt megcsináltuk kétszer, de nem oldódott meg. Úgy tűnt náluk minden rendben, azt tanácsolta, keressem fel a kártyakibocsátót. Ezután felhívtam a bankomat (Takarékbank), itt rövid várakozás után azt mondták, a bank tiltólistára tette az Amazonos tranzakciókat mert sok volt a visszaélés, és várhatóan nem lesz feloldva, úgyhogy csak másik kibocsátótól származó kártyával tudok előfizetni újra.
Tudtok valamit tanácsolni, valamilyen virtuális kártyával megoldható lenne a regisztráció? Ezekhez sajnos semennyire nem értek, mi hogy működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest