Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lisztok
csendes tag
Sziasztok!
valamiért nem vonja le a havi díjat a prime video. Több éve megvan a felhasználóm, egy időben havi szinten vonta róla a havidíjakat, de idén átáltam arra a módszerre, hogy egy adott hónapban csak 1 streaming elofizetes, szóval egy adott szolgáltatót kb 5 hónapig szüneteltetek majd úhra előfizetek. Ugyan azok a kártya adataim amiket eddig is használtam.
Mi lehet a hiba? Más is járt már így?
-
Lisztok
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm. Így már sikerült megtalálni, amit kerestem.
-
Lisztok
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideig szüneteltettem az előfizetésem, de múlthét pénteken úgy voltam vele, hogy újra előfizetek, tv applikáción keresztül ajánlott valami 1900 forintos csomagot, azt aktiváltam és tudtam is nézni, amit akartam. Mivel már megnéztem mindent ami jelenleg érdekel (az expanset meg nem akarom még újra elkezdeni nézni) ezért úgy voltam vele, hogy inkább lemondom az előfizetést, nehogy elfeledkezzek róla és potyára vonja majd le a következő havit. A tv app azt írja, hogyha az előfizetéseimet kezelni akarom, menjek fel az amazom.com\mypvc oldalra. Azon bejelentkeztem, viszont azt írja semmilyen előfizetésem nincs jelenleg aktív. Wtf. Holott ha kicsit nézelődök a honlapon, még azt is mutatja, hogy miket néztem rajta tegnap. Én nézek be valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest