Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
bnorci71
üzenetére
Igen ez volt a másik gondolataom, hogy berelek újra egy másik mail címmel...
Csak azért fura, hogy akkor azt 3 évente (vagy ahogy lejár a bankkártya) meg kell csinálni.
Nem tudom miért nem működött ahogy töröltem a régi kártyát és hozzá adtam az újat?
Lehet az volt neki a baja, hogy csak az appban csináltam és nem a webes felületen?
Köszönöm azért!
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Igaz lehet már későn.

A következő lenne a problémám.
Tegnap volt a hó fordulóm (899 HUF/hónapos elő fizetésben vagyok/voltam)
Viszont nem vonta le a kártyáról a havidíjat. Furcsa is volt, hogy nem jött push üzentet a terhelésről, meg este mikor beléptem, láttam, hogy kiírja minden filmnél, hogy 7 napos próbaidőszakot próbáljak ki.
Annyi történt, hogy októberben lejárta bnakkártyám meg a web kártyám is, ezek helytett kaptam újat.
Beállítottam még november elején az appban az új webkártyát, hogy arról vonja az havidíjat a továbbiakban, mert eddig a "régi" webkártyáról tette ezt, de mivel az október végén lejárt így most nem tudta volna.Tegnap este újra beállítottam az előfizetést és most azt írja ki, hgy 30 napos próbám van és utána $14,99/hó lesz a havidíjam.
Hogy tudok újra visszamenni az erdeti előfizumra?
Van erre valami lehetőség?Köszönöm!
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Mennyi 4K tartalom van fent náluk?
-
Maksifül
senior tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
válasz
gangstagergo
üzenetére
-
gangstagergo
senior tag
Nekem már február óta megvan és egyáltalán nem zavaró. Az Amazon Orignal tartalmak többsége szinkronos a többihez meg van felirat.
Továbbá annyit még hozzáfűznék, hogy csak néhány dolog lengyel. Mivel magyarra van állítva a fiókom a legtöbb tartalom magyarul jelenik meg.
-
válasz
gangstagergo
üzenetére
Kösz, pont ma lett volna a havi váltás, gyorsan beaktiváltam, lemondtam a másikat, meglátjuk mennyire lesznek zavarók a lengyel film címek, leírások.
Egy hónapig ingyenes utána 4e/év. -
Maksifül
senior tag
be tudná linkelni valaki azt az oldalt, ahol arról van leírás, hogy lehet a lengyel oldalon előfizetni 900 forintért az Amazon Prime-ra?
Köszi!
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
Elkezdtem illetve ami elérhető meg is néztem A Periféria c. si-fi sorozatból.
Háát mondjuk azt hozza amit a kritika írt -
Harbinger85
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Gemstar szerint is [link]
Kíváncsi vagyok az Indy Amazon Games-es lesz vagy Steames. -
l.skywalker
Topikgazda
Az első kép az élő szereplős Fallout-ból: [link]
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Nincs Prime előfizetésem még. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez nézhető egy sima előfizetéssel itthon? NEEDTOBREATHE: Into the Mystery
Ez egy dokumentumfilm. Gondolom felirat nincs hozzá. De ha kifizetek egy hónapot, akkor meg tudom nézni?Előre is köszi!
-
chungee
addikt
Estét!
Okt. 5-én levont 15usd-t primre-ra. Ma lemondtam akkor visszakapom arányosan az összeget vagy ennek már úgy is mindegy

-
-
Üdv! Chromecast with Google TV eszközön nézem a Prime Video-t. Feliratoknál stílust tekintve 4 opciót mutat, amiket elvileg és gyakorlatilag is az amazon.com/cc oldalon lehet részletesen beállítani. Ez meg is van, de valahogy nem lehet érvényesíteni, tehát az eszközön nem abban a formában jelenik meg. Mi lehet a gond? Köszönöm!
-
bexinho23
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Értem, köszi. Igazából csak egy játék miatt érdekelt az amazon gaming (ps-en játszom). Viszont később azt hittem, hogy a claim-eléssel automatikusan feliratkoztam az egyik gaming szolgáltatlására (ha jól emlékszem kb. 15$/hó), amit amúgy nem tudnék kihasználni. De ha ez az alap gaming service ingyen jár a prime-hoz, akkor megnyugodtam.

-
Szevasztok, van-e másnak gondja a hardveres gyorsítással droidon?
Lg Velvet. Mindennel jó, csak a prime szarakodik durván. Úgy szaggat, mintha nem lenne gpu a telón. Ha gyorsítás off akkor okés, csak a felbontás lesz hirtelen 360i
Megoldás? Újratelepítés nem oldotta meg
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Amazon prime előfizetésem van 890-ért. Bejelentkeztem az amazon gaming-be webes felületen, claim-eltem egy free játékot. Mivel account-nál még mindig az aktuális havi díjat látom, ez azt jelenti, hogy nem aktiváltam a gaming szolgáltatást?
-
Megnéztem a Szamaritánus c. filmet, ha már fennt van. Hogy ez mekkora egy zs kategóriás sz@r.
Nem győztem tekergetni. De ami miatt írok, az hogy a felirattal néztem volna, de a párbeszédek szerintem 1/5-e egyáltalán nincs feliratozva. Igénytelen egy munka, az már egyszer biztos. -
vepe
őstag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Köszönöm skacok.
-
Chris0321
veterán
Benne van az alapban, csak a Netflix tervezi, hogy a reklámos alap csomagban nem lesz letölthető semmi. Elvileg le lehet tölteni és net nélkül visszanézni, azt nem tudom, hogy mennyi ideig marad meg és hányszor nézhető vissza mert én számítógépról használom csak, ott pedig erre a funkcióra nem volt még szükségem.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nincs semmi extra költség. Ha korábban még nem voltál előfizető akkor ennek 899 Ft a havi díja
-
vepe
őstag
Sziasztok,
Amazon Prime videó ugyanúgy működik mint pl.a Netflix?
Tehát 899ft havidíj mellett korlátlanul nézhetem a tartalmat ahányszor akarom?Nincs semmilyen plusz költség?Gondolok itt pl többszöri megtekintés után nem számolnak fel plusz díjat? -
jgy999
csendes tag
válasz
lafaty80
üzenetére
Én 2 megoldást ismerek.
-kodi alatt működik a Prime Video plugin(Sandman79 repo) itt a feliratoknál lehet
hozzáadnia letöltött file-t. Ezt használtam én is.
-Chrome böngészőnek van felirat kezelő bővítménye(Substital) a web áruházból letölthető.
Lehet más böngészőnek is van hasonló bővítménye vagy ez is működik ott. -
jgy999
csendes tag
Akik meg tudják oldani azok találnak az utolsó részhez feliratot az opensubtitles.org-on.
A következők olvashatók a neten:
A 3 évadot Paramount+ mutatja be, itt lesz a Star Trek: Discovery 5. évad is.
A Paramount+ a terv szerint ősszel induló Skyshowtime-hoz tartozik, sztem Prime-on
nem lesznek ezek. -
venom8888
őstag
Sziasztok. Van ezen a prime videon magyar nyelvu filmek? Mert idaig egyet sem talaltam, mind angol.
-
bnorci71
addikt
válasz
üzenetére
Igen a The Expanse megvolt csak kifelejtettem, mert 4 évadott virágboltból néztem
Man in the High Castle, na az régen listás, csak hát az idő.....Most a The Blaklist-e nézem a konkurenciánál még van 3 vagy 4 évad. A nejemmel neki kellene kezdeni az Outlandernek az elejétől és akkor még ott van amit Disney rákszabadított SW
-
Imi1981
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor még egy jó ideig ennyi marad valószínű . Örülök neki csak meglepő volt, hogy ilyen olcsó. Még a hbo max akciósan is drágább volt 1500 Ft pedig az is nagyon jó ár. Sűrűn nincs időm (inkább kedvem mert addigra fáradt vagyok) sorozatot nézni úgyhogy eltart egy ideig míg vegignézem azokat amik érdekelnek.
Kösz mindkettőtöknek!
-
bnorci71
addikt
nem tudom én ezen az akciós áron regisztráltam, de talán ennyivel is indult.
Én a Jack Ryan és a Jack Reacher sorozatokon kívül nem is tudom mit néztem ott, ja Pink filmet meg a Ramstein koncertet.
Jelenleg nem agyon van idő sorozatozni, majd a téli hosszú estéken. De oda is lesz bőven betárazva sorozat. -
Imi1981
veterán
válasz
bnorci71
üzenetére
Volt drágább vagy ezzel a havidíjjal indult Magyarországon? Amúgy szerintem nem rossz. Van azért szinkronizált tartalom is meg feliratost is nézek. Nekem van netflix, Disney + és hbo max is és így mondom azt, hogy nem rossz. . Ennyiért simán megéri. Azt hittem drágább.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Elvileg a 30 napos próbaidőre regisztráltam de mégis csak 7 nap lett. Végülis nem érdekel annyira csak nem értem miért lett így?
A kérdésem hogy ez a 899 Ft-os havidíj ez nem csak 1-2 hónapig van hanem ennyi a rendes havidíja? Mert ennyit simán megér ha nem értelmeztem félre és mégsem 899 Ft a továbbiakban. -
headhunter
addikt
1. Külön lehet regisztrálni a 7 vagy 30 napos free csomagra? (Amazon Prime, Prime Video?)
2. Regisztrációkor mennyit vonnak le? (Free 30 vagy Free 7 nap) -
törölt tag
Azt lehet tudni, hogy a tartalmaknak kb hány százaléka lehet szinkronizálva magyarra ill. lehet erre esetleg szűrni valahogy?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
headhunter
addikt
-
classic B
senior tag
Sziasztok!
Ezt írja a főoldal:
Élvezzen exkluzív, saját gyártású Amazon Original-tartalmakat, népszerű filmeket és tévésorozatokat **899 ** Ft/hónap áron. Kezdje nézni most, lemondhatja bármikor.
Tehát az előfizetés 899 Ft/hó, de mi a csillagos rész? Nekem úgy rémlik áremelésről is volt szó a közelmúltban. Most akkor mi a helyzet? -
Shame21
tag
Szia! Szerintem elő kell rá fizetni mint a prime video-ra. Ha jól láttam 10euro/hónap.
üdv
-
Steven King
csendes tag
Sziasztok! Az Amazon Music milyen formában használható. Kezdő vagyok még prime fronton. A trial időszakon már túl vagyok és így is próbáltam, de így sem tudtam működésre bírni. Mit rontottam el vagy hogyan használhatnám?
-
pozsoka
senior tag
Akkor, talán még nem készült el.
-
Chris0321
veterán
Hello.
Most néztem volna a Boys 3-ik évad 3-ik részét, magyar szinkronnal. Viszont hiába az volt beállítva valami más nyelven ment a beszéd. Elvileg jeleztem a problémát. -
l.skywalker
Topikgazda
A júniusi Prime Gaming tartalom elérhető az előfizetőknek:
Prime Gaming (amazon.com) -
l.skywalker
Topikgazda
Szia. A https://www.primevideo.com/ oldalon kell előfizetni és kell hozzá egy Amazon fiók (amit regisztrációkor valószínűleg létre is tudsz hozni). Szerintem ennek kérheti a jelszavát.
Amennyiben nem, akkor ez a bankkártyát kibocsájtó pénzintézethez tartozó SMS kód és online jelszó lehet még, ebben mi itt nem fogunk tudni viszont segíteni.
-
fincus
újonc
Sziasztok segitséget szeretnék kérni,a primre szeretnék elöfizetni,de elakadok amikor a bankartyat ellenorzi,es keri hogy irjam be az sms be kapott jelszot meg az online jelszot.Na ezt viszont azt sem tudom mifan terem.tehat mi az az online jelszo? Koszonom
-
MikeWazowski
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, tuti az lesz.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Úgy rémlik le kell járnia a trial időszaknak a Prime Sub-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy hónapig ingyenes utána 4e/év.

Nem győztem tekergetni. De ami miatt írok, az hogy a felirattal néztem volna, de a párbeszédek szerintem 1/5-e egyáltalán nincs feliratozva. Igénytelen egy munka, az már egyszer biztos.