- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Altec lansing 321
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Loha
veterán
Valaki szedte már szét ennek a hangrendszernek a ládáját? Kicsavaroztam a 8 csavart, de nem jön ki az a lap, ami a hátulján van. A teteje kihajlik picit, de az alja nem. Belenéztem a reflexcsövön át, és látom, hogy le van szigetelve minden kis nyílás ragasztóval (a lap nem), és van benne gyapot (vagyx hasonló) is. De azért én belenéznék szívesen.
Nem szedtem szét, és addig nem is szedném a te helyedben amíg jól működik :)
-
gery03
senior tag
Valaki szedte már szét ennek a hangrendszernek a ládáját? Kicsavaroztam a 8 csavart, de nem jön ki az a lap, ami a hátulján van. A teteje kihajlik picit, de az alja nem. Belenéztem a reflexcsövön át, és látom, hogy le van szigetelve minden kis nyílás ragasztóval (a lap nem), és van benne gyapot (vagyx hasonló) is. De azért én belenéznék szívesen.
-
Loha
veterán
Ha vkit még érdekel még altec 321-es:
[L]http://www.pixel.hu/pleertekelt.php[/L]
Elvileg van 1db leértékelt...
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
-
VÁMpír
aktív tag
Ha a topicnyitónak még mindig gond, a FEFO-ban lehet kapni az árlista szerint. :D
-
Pá
addikt
Fülesre én is gondoltam, de azért kéne egy hangfal is. A P380-at én is néztem, de a creative honlapján nem találtam hozzá adatokat, csak a képet meg a marketingdumát(igaz nem is nagyon kerestem).
-
anaqer
veterán
Passz, azóta fülest használok.
Kép, ár és adatok alapján a P380 nem tűnik rossznak, de hát tudjuk hogy ez mennyire mérvadó... próbálj meghallgatni egyet, hátha bejön. -
Pá
addikt
Én csak ellenjavallani tudom, számomra hatalmas csalódás volt. :( Duhogó, levegős basszus, semmi magas, csupa közép az egész. A sima sztereó Jazz Vision 1-em ( tudjátok, 360W PMPO ) szebben szólt, nem viccelek.
Mondjuk amikor kivettem a dobozból a szatelitet már sejthettem volna, szinte _tömör_ műanyag volt az egész, két icipici és teljesen ugyanolyan membránnal...Hát ezt már sosem fogom megtudni. Viszont, ha ilyen szigorú vagy, érdekelne, hogy melyik még elérhető 2.1-es szettről van jó véleményed, mert valamit már szeretnék venni magamnak.
-
anaqer
veterán
Én csak ellenjavallani tudom, számomra hatalmas csalódás volt. :( Duhogó, levegős basszus, semmi magas, csupa közép az egész. A sima sztereó Jazz Vision 1-em ( tudjátok, 360W PMPO ) szebben szólt, nem viccelek.
Mondjuk amikor kivettem a dobozból a szatelitet már sejthettem volna, szinte _tömör_ műanyag volt az egész, két icipici és teljesen ugyanolyan membránnal... -
Pá
addikt
Viszont ennek tudatában nézhetek új hangfal után, van esetleg valami javaslatotok, ennél drágábbat nem nagyon akarok(olyan bruttó 22000Ft körül volt), de fontosabb, hogy jó legyen. Na ki mit mond?
-
Pá
addikt
Ott sincs, meglepő, asszem erről lemondhatok.:((
-
Pá
addikt
-
Zimezoom
tag
Egy barátomnak a kistesó van (221-es), és meglepően jól szól az is, ráadásul lehet kapni.
Amúgy a laptopomhoz én is keresek egy 2.1-est, ami jól szól (elsősorban szépen), és viszonylag kicsi, hordozható (na nem a laptoptáskában :), hanem mondjuk kertbe ki, nyaralásra el, ilyesmi). Eddig az AL221-re gondoltam, mert közepesen nagy, szépen szól és fa a mélynyomója.
Esetleg ilyen paraméterekkel tudtok valamilyen másikat is? -
kíváncsi
őstag
Hi!
na lett hangfal valakinek ? -
kíváncsi
őstag
-
kíváncsi
őstag
-
Pá
addikt
Jólvan holnap felhívom őket, végül is az árlista május 5-től érvényes, szóval csak tudják mit miért írnak rá, de én már nem reménykedem semmiben, meg ha véletlenül lenne, Pestre hozni sem lesz egyszerű. Mennyi bajom van.:)
-
kíváncsi
őstag
-
Loha
veterán
Az egy dolog, hogy van listaára, de készleten gondolom nincs...
-
kíváncsi
őstag
-
kíváncsi
őstag
-
divot
veterán
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
én tudok egy helyet ahol lehet kapni de nme Budapest -
Loha
veterán
Usersben is csak hitegetik az embert, hogy lesz, de szerintem az Altec 321-est el lehet felejteni...
De én úgy nézem hogy 621-es sincsen... -
Pá
addikt
-
Dufresne
addikt
-
divot
veterán
Az történt, hogy nem volt hangfalam, és egy idő után már nem tudtam várni a 321-re, ezért vettem szarabbat. De a Pixel nevű boltban [L]http://www.pixel.hu[/L] egy ideig hitegették, hogy lesz.
-
Pá
addikt
Hüm, lehet, hogy most nagyon alap dolgot fogok kérdezni, de a Pixel alatt mit is értessz egészen pontosan? Merthogy szívesen megkérdezném, csak nem tudom hol. De gyanítom, ha te is ilyet akartál venni, akkor ha lenne a ''Pixelben''(akármi is az) már rég lenyúltad volna...
-
Pá
addikt
Hát, nem akarom bömböltetni, nem biztos, hogy díjaznák a szomszédok, lényegesebb, hogy szép tiszta hangja legyen, persze azért nem árt ha van benne kakaó...:D
-
divot
veterán
-
Pá
addikt
-
Dufresne
addikt
Persze hogy szólhat jól. Bár igaz, hogy 1 jókis fa dobozba zárt minőségi hangfalnak nincs párja:)).
Viszont mekkora helyre kell neked a cucc és milyen hangerőn akarod járatni, mert ezektől nagyban függ ám az, hogy megfelelő-e a cucc, avagy nem... -
WN31RD
addikt
''szólhat jól?''
Szólhat jól, de anélkül, hogy konkrétan azt a típust tesztelnéd (vagy annak a tesztjét olvasnád), semmit nem tudhatsz a hangjáról. Az, hogy valakik szerint az van ''helyette'', egyáltalán semmit nem jelent. -
Pá
addikt
Hát a boltban elméletileg a VS3121-et mondták, hogy az van helyette, csak abban nem tetszik, hogy tiszta műanyag a mélynyomó, meg még nem nagyon bízom az ilyen vékony hangfalakban, vagy azért mert nem olyan böszme nagy és nehéz mint a régi Videotonok még szólhat jól?
-
divot
veterán
Sziasztok! Tavaly Karácsonykor hosszas keresegélés után végre kinéztem magamnak egy normális 2.1-es hangfalat(Altec Lansing 321), leginkább a prohardveres cikk hatására és azóta nem találok egy árva példányt sem. A Fefonál igérgették hónapokon át, hogy szereznek, de elméletileg már nem gyártják és sehol nem lehet kapni, pedig nagyon jó kis hangfalnak tűnik a teszt alapján. Szóval arra kérnélek titeket, hogy ha véletlenül tudtok egy árva darabról valamelyik raktár mélyén, akkor szóljatok mert nagyon kéne, vagy ha nincs akkor valami hasonlót ha tudnátok ajánlani, nagyon hálás lennék, most már ideje lenne venni valamit. Köszi
Fél éve nem találok ilyet. Januárban az összes létező üzletet fölhívtam, a hivatalos szállítójukat is, de semmi. :O
-
klezzz
tag
Szia!
Valószínű, hogy már nem gyártják. Ajánlom a [L]http://www.alteclansing.com[/L] -ot bár én még nem jöttem rá melyiket szánják utódjának. :( -
Pá
addikt
Sziasztok! Tavaly Karácsonykor hosszas keresegélés után végre kinéztem magamnak egy normális 2.1-es hangfalat(Altec Lansing 321), leginkább a prohardveres cikk hatására és azóta nem találok egy árva példányt sem. A Fefonál igérgették hónapokon át, hogy szereznek, de elméletileg már nem gyártják és sehol nem lehet kapni, pedig nagyon jó kis hangfalnak tűnik a teszt alapján. Szóval arra kérnélek titeket, hogy ha véletlenül tudtok egy árva darabról valamelyik raktár mélyén, akkor szóljatok mert nagyon kéne, vagy ha nincs akkor valami hasonlót ha tudnátok ajánlani, nagyon hálás lennék, most már ideje lenne venni valamit. Köszi
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Altec lansing 321
- (téma lezárva)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Projektor topic
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nintendo Switch 2
- Futárcégek
- További aktív témák...
- HIGH END - 2026 MacBook Pro 16" 18C / 40C / 128 GB RAM - 4TB SSD - Magyar Billentyűzet - Space Black
- Mac Pro 6,1 2013 Late
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold (CP-9020271-EU) Tápegység!
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5307
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest