- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
gery03
senior tag
Valaki szedte már szét ennek a hangrendszernek a ládáját? Kicsavaroztam a 8 csavart, de nem jön ki az a lap, ami a hátulján van. A teteje kihajlik picit, de az alja nem. Belenéztem a reflexcsövön át, és látom, hogy le van szigetelve minden kis nyílás ragasztóval (a lap nem), és van benne gyapot (vagyx hasonló) is. De azért én belenéznék szívesen.
-
Loha
veterán
Ha vkit még érdekel még altec 321-es:
[L]http://www.pixel.hu/pleertekelt.php[/L]
Elvileg van 1db leértékelt...
[Szerkesztve] -
VÁMpír
aktív tag
Ha a topicnyitónak még mindig gond, a FEFO-ban lehet kapni az árlista szerint. :D
-
Én csak ellenjavallani tudom, számomra hatalmas csalódás volt. :( Duhogó, levegős basszus, semmi magas, csupa közép az egész. A sima sztereó Jazz Vision 1-em ( tudjátok, 360W PMPO ) szebben szólt, nem viccelek.
Mondjuk amikor kivettem a dobozból a szatelitet már sejthettem volna, szinte _tömör_ műanyag volt az egész, két icipici és teljesen ugyanolyan membránnal... -
Pá
addikt
Viszont ennek tudatában nézhetek új hangfal után, van esetleg valami javaslatotok, ennél drágábbat nem nagyon akarok(olyan bruttó 22000Ft körül volt), de fontosabb, hogy jó legyen. Na ki mit mond?
-
Pá
addikt
Ott sincs, meglepő, asszem erről lemondhatok.:((
-
Zimezoom
tag
Egy barátomnak a kistesó van (221-es), és meglepően jól szól az is, ráadásul lehet kapni.
Amúgy a laptopomhoz én is keresek egy 2.1-est, ami jól szól (elsősorban szépen), és viszonylag kicsi, hordozható (na nem a laptoptáskában :), hanem mondjuk kertbe ki, nyaralásra el, ilyesmi). Eddig az AL221-re gondoltam, mert közepesen nagy, szépen szól és fa a mélynyomója.
Esetleg ilyen paraméterekkel tudtok valamilyen másikat is? -
kíváncsi
őstag
Hi!
na lett hangfal valakinek ? -
Loha
veterán
Az egy dolog, hogy van listaára, de készleten gondolom nincs...
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
én tudok egy helyet ahol lehet kapni de nme Budapest -
Pá
addikt
-
Dufresne
addikt
Persze hogy szólhat jól. Bár igaz, hogy 1 jókis fa dobozba zárt minőségi hangfalnak nincs párja:)).
Viszont mekkora helyre kell neked a cucc és milyen hangerőn akarod járatni, mert ezektől nagyban függ ám az, hogy megfelelő-e a cucc, avagy nem... -
Pá
addikt
Hát a boltban elméletileg a VS3121-et mondták, hogy az van helyette, csak abban nem tetszik, hogy tiszta műanyag a mélynyomó, meg még nem nagyon bízom az ilyen vékony hangfalakban, vagy azért mert nem olyan böszme nagy és nehéz mint a régi Videotonok még szólhat jól?
-
klezzz
tag
Szia!
Valószínű, hogy már nem gyártják. Ajánlom a [L]http://www.alteclansing.com[/L] -ot bár én még nem jöttem rá melyiket szánják utódjának. :( -
Pá
addikt
Sziasztok! Tavaly Karácsonykor hosszas keresegélés után végre kinéztem magamnak egy normális 2.1-es hangfalat(Altec Lansing 321), leginkább a prohardveres cikk hatására és azóta nem találok egy árva példányt sem. A Fefonál igérgették hónapokon át, hogy szereznek, de elméletileg már nem gyártják és sehol nem lehet kapni, pedig nagyon jó kis hangfalnak tűnik a teszt alapján. Szóval arra kérnélek titeket, hogy ha véletlenül tudtok egy árva darabról valamelyik raktár mélyén, akkor szóljatok mert nagyon kéne, vagy ha nincs akkor valami hasonlót ha tudnátok ajánlani, nagyon hálás lennék, most már ideje lenne venni valamit. Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Goddess of Victory: Nikke
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest