Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
,,ASTC memória tömörítés is elég hatékony"
Ez alatt mit kell erteni, hogy mindent bezar? Szep eufemizmus lenne a hatekonyra En rengeteg Chrome lapot hagyok nyitva iPhoneon (12 Pro 6GB RAM, Safari soha nem allt kezre), azokat rendre ujratoltogeti, de az appokat szerencsere nem. Na mar most egy AAA jateknal ezeket is ujra fogja.
Ezt a GPU architektura sajatossagot a RAM hatekonysaggal nem teljesen ertem, ellenben szivesen vennem ha kifejtened Ugye itt next gen jatekokat akarnak iPhonera portolni, mikozben annyi memoria (RAM+VRAM) van, mint egy PS4-ben, viszont a PS4 nem futtat meg sok mas alkalmazast a hatterben (pl egyszerre tobb chat alkalmazas). Egyszeruen nem tudom elkepzelni hogy akar PS4 szintu dolgokat lassunk, mert a CPU/GPU meg oke is lehetne, de a 8GB szerintem nagyon bottleneckes. Es hogy jobb hatasfokkal mukodneke a dolgok mint PS4-en... Oke ha sok a textura tomorites meg hasonlok akkor a VRAM hasznalatbol at lehet menteni a dolgokat CPU-ra (azert az A17 CPU resze erosebb mint a jaguar magok), de mennyit.
Igazabol nem is ertem miert ilyen szukmarkuan mertek, nem egy nagy tetel az arban +4GB. Jo persze igy is csoda hogy valahogy megoldottak hogy ne legyen aremeles.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest