- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
,,ASTC memória tömörítés is elég hatékony"
Ez alatt mit kell erteni, hogy mindent bezar? Szep eufemizmus lenne a hatekonyra
En rengeteg Chrome lapot hagyok nyitva iPhoneon (12 Pro 6GB RAM, Safari soha nem allt kezre), azokat rendre ujratoltogeti, de az appokat szerencsere nem. Na mar most egy AAA jateknal ezeket is ujra fogja.
Ezt a GPU architektura sajatossagot a RAM hatekonysaggal nem teljesen ertem, ellenben szivesen vennem ha kifejtened
Ugye itt next gen jatekokat akarnak iPhonera portolni, mikozben annyi memoria (RAM+VRAM) van, mint egy PS4-ben, viszont a PS4 nem futtat meg sok mas alkalmazast a hatterben (pl egyszerre tobb chat alkalmazas). Egyszeruen nem tudom elkepzelni hogy akar PS4 szintu dolgokat lassunk, mert a CPU/GPU meg oke is lehetne, de a 8GB szerintem nagyon bottleneckes. Es hogy jobb hatasfokkal mukodneke a dolgok mint PS4-en... Oke ha sok a textura tomorites meg hasonlok akkor a VRAM hasznalatbol at lehet menteni a dolgokat CPU-ra (azert az A17 CPU resze erosebb mint a jaguar magok), de mennyit.
Igazabol nem is ertem miert ilyen szukmarkuan mertek, nem egy nagy tetel az arban +4GB. Jo persze igy is csoda hogy valahogy megoldottak hogy ne legyen aremeles.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged