Hirdetés
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
,,ASTC memória tömörítés is elég hatékony"
Ez alatt mit kell erteni, hogy mindent bezar? Szep eufemizmus lenne a hatekonyra
En rengeteg Chrome lapot hagyok nyitva iPhoneon (12 Pro 6GB RAM, Safari soha nem allt kezre), azokat rendre ujratoltogeti, de az appokat szerencsere nem. Na mar most egy AAA jateknal ezeket is ujra fogja.
Ezt a GPU architektura sajatossagot a RAM hatekonysaggal nem teljesen ertem, ellenben szivesen vennem ha kifejtened
Ugye itt next gen jatekokat akarnak iPhonera portolni, mikozben annyi memoria (RAM+VRAM) van, mint egy PS4-ben, viszont a PS4 nem futtat meg sok mas alkalmazast a hatterben (pl egyszerre tobb chat alkalmazas). Egyszeruen nem tudom elkepzelni hogy akar PS4 szintu dolgokat lassunk, mert a CPU/GPU meg oke is lehetne, de a 8GB szerintem nagyon bottleneckes. Es hogy jobb hatasfokkal mukodneke a dolgok mint PS4-en... Oke ha sok a textura tomorites meg hasonlok akkor a VRAM hasznalatbol at lehet menteni a dolgokat CPU-ra (azert az A17 CPU resze erosebb mint a jaguar magok), de mennyit.
Igazabol nem is ertem miert ilyen szukmarkuan mertek, nem egy nagy tetel az arban +4GB. Jo persze igy is csoda hogy valahogy megoldottak hogy ne legyen aremeles.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (137)
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT (független)(bontatlan)(1év)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- iPHONE 12 64GB BLACK (független)(bontatlan)(1év)
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest