Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kiskakas

senior tag

válasz fatburner #48 üzenetére

fatburner,

ha jól értem,akkor van egy sima wifi usb-s sticked, bedugva egy pc/notiba, amin (az oprendszeren) bekapcsolod a net megosztást, innentől a stick wifi ap lesz, a kliensek tudnak rá csatlakozni és lesz net.
    Erre a wifi ap-re nem tud csatlakozni a viva h8+. (probáld ki variálni wifi stick wpa/wpa2 beállításánál a wpa tipusát (personal/enterprise), illetve a módnál a TKIP, AES, TKIP-AES -t, ill. ahogy korábban írtam, a csatornát. Ha lehet, mindenképp fixen állíts be neki csatornát, ne hagyd automatikusan

ha ez a felállás, akkor megtévesztő volt belekeverni ezt a gondolatot :
    "amin tökéletesen mennek a 3g és 4g-és telók is csak a H8+nem!"

Ez alatt azt értetted,h más wifi kliensek csatlakoznak,annak semmi köze,h a kliens egy 3g vagy 4g telefon vagy akár egy gsm modem nélküli tablet.

Egyébként wpa-nál az is megtévesztő tud lenni, hogyha rossz jelszóval authentikálsz, bizonyos klienseknél akkor is eljut látszólag odáig a folyamat,h ip cím lekérése,de nem kapsz ip-t.. Tehát látszólag kapcsolat minőségi probléma van, igazából authentikációs.

petya53,
    nem néztelek hülyének, csak elbeszéltünk egymás mellett! :) memkártyánál érdekes mód 1 hete nem dobta le, bár alig foglalkoztam vele, a gyerek nyomkodja :)

Új hozzászólás Aktív témák