- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Két új Meizu mutatkozott be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Ha egy területen jó vagy, akkor nem lesz gond állást találni. Nem kell enciklopédistának lenni, mert azok mindenhez értenek, de semekkora mélységben
Neked kell eldönteni, hogy mi az ami a legjobban érdekel, és az fog jól menni. Mert én pl olyan vagyok, hogy ami nem érdekel, azt baltával se tudják a fejembe verni. Ezért fontos egy olyan témát találnod ami hobbi szinten is érdekel, és akkor élvezettel fogod csinálni a munkát.
-
kraftxld
félisten
-
doc
nagyúr
szia!
lehet hogy most le fognak hurrogni, de szerintem ne eroltesd a konyveket meg kepzeseket, amit rendszergazdai temaban meg lehet tanulni, azt a legegyszerubb gyakorlatban, en is tobbet tanultam az elso 2-3 het alatt miutan elkezdtem rendszergazdakent melozni, mint elotte a gimiben+fosulin osszesen...esetleg a tanfolyamokat erdemes megjatszani, marcsak azert is mert a normalisabbakhoz jar vizsga es a megfelelo kepesitest igazolo papir, de a tenyleges tudas ugyis csak a gyakorlattal jon
szoval a helyedben en eloszor mindenkepp megneznem azt az altalanos rendszergazdai allast, probalnek kozben mindent megtanulni amit lehet
a rg. melo amugy is olyan, hogy ha ugyesen csinalod, marad mellette meg boven idod tanulni - en is azt csinaltam
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Update 05.14 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest