- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
Aktív témák
-
óóó Zsanett!
tag
Köszönöm a hozzászólásokat, de elvettettem az ötletet, mert a hásznált TFT monitoromért és
R9600PROmért csak 130 rongyot kapnék, míg az új 20'' TFT + All in wonder kártya, 370+áfából
jönne csak ki. : O
A különbözetbôl pedig egész jó kis tévéket lehet már venni...:U, így marad az 1280x1024 -
koviz
csendes tag
válasz
óóó Zsanett! #1 üzenetére
Hali
Még mindig megvan az eredeti Ati TV Wonder PCI stereo tv-tuner kártyám. Az összes eredeti kábelével és MMC (Multimedia Center) software CD-vel. Szerintem az egyik legjobb minőségű kártya, igaz, én UPC kábellel használtam. Csak 12.000 Ft az irányára, ha még érdekel. Használható hozzá a Remote Wonder távirányító is, de nem tudom, nálunk lehet-e kapni.
Ha érdekel, írj a kovi@operamail.com címre. -
válasz
óóó Zsanett! #12 üzenetére
Még annyit hogy SE-t csak akkor vegyél ha biztos hogy 256bites.
Az apróneten 1db ilyet találtam ez biztos 256 bites:
''Eladó egy Hercules 9800se ALL- IN- WONDER, ez azt jelenti hogy van rajta tv- tuner! ! ! ! VIdeo- in! ! ! ! , Video- out! ! ! ! Távkapcsoloval, kábelekkel, szoftverekkel, dobozban, garival! ! ! kép a weblapomon
Telefon: 06-209-741-602
Ar: 56000''
Itt próbálj a bolti nettó ár fele alkudni 50 körül már egész jó vétel.
[Szerkesztve] -
válasz
óóó Zsanett! #10 üzenetére
Megbízhatóságban nincs probléma, a 9600PRO wonder-en a memóriák még magasabb órajeleken is járnak mint a normál 9600PRO-nál.
A windows hangját szabályozza alaphelyzetben, ha van plugin az adott programhoz és a program ablaka aktív akkor a programét.
Lehet hogy jelennek meg újabb változatok is, barátom 43000FT-ért vett aprónetről egy Hercules 9800SE wondert dobozban minden tartozékkal DVI-vel, az elég jó bolt volt.
Most az E-connect-nél találtam ezt:
SAPPHIRE THE BEAST All In wonder 9800SE 128MB AGP F-RET
kiszerelés Nettó ár Bruttó ár garancia szállítás
BOX 49620+áfa 62025FT
[Szerkesztve] -
óóó Zsanett!
tag
Szenvednek-e valamilyen hátrányt ezek a kártyák a simákkal szemben, például a megbízhatóság terén?
A távirányíitó a Widows hangját szabályozza, vagy csak az adott programét?
Közben fürkészem a gyártókat, talán most lesz egy DVI-kimenetes 9600Pro is, bár a fotón ugyanaz a kockadugó van, mint a többin is :( -
válasz
óóó Zsanett! #8 üzenetére
Nem a HDTV Wonder mostanában fog megjelenni külön PCI buszos kártyaként később pedig lesz HDTV all-in-wonder is. De a mai all-in-wonder kártyák nem támogatják.
A képarány szabadon állítható a TV programmal pl. 5:4-es képarányú TFT-n is teljes képernyős lehet a TV adás, persze a kép torzul ilyenkor.
4:3-ban is rögzítheted a képarányt ilyenkor pedig fekete csík lesz alul-felül ha nem 4:3-as a képernyőd.
Az adás nálam UPC csillagpontos rendszeren már 2m-ről is nagyon szép TFT-n, de ez a jel minőségétől is függ. -
óóó Zsanett!
tag
Előljáróban csak annyit, hogy soha nem volt TV-tuner kártyám...
Ami a felbontásokat illeti a tévéadás esetében:
Fullscreen-nél nagyon élvezhetetlen? - kb. 4 méterről nézem.
Illetve HDTV, avagy szélesvásznút is be lehet állítani? - lehet hogy nem hagyományos 4:3-as TFT-t veszek. -
válasz
óóó Zsanett! #6 üzenetére
Nyugodtan. :)
-
válasz
óóó Zsanett! #4 üzenetére
Én használtam már több all-in-wondert is.
-Jó minőségű a tv tuner része szép képet ad.
-1400MHz-es konfigurációval már szépen stabilan tudsz mpeg2-be digitalizálni, a digitalizálás hw-esen gyorsított de nem teljes hw-es.
-stabil a hozzáadott szoftver, sok felbontás/bitráta/külső kodek választható a felvételhez
-nagysávszélességű AGP-n kapcsolódik, nem osztozik más eszközökkel mint a PCI buszos tunerek ezért jóval stabilabban lehet digitalizálni vele.
-jól használható a távirányítója, pluginekkel más programok pl. winamp is vezérelhető
-Ami nekem nem tetszett hogy az egyik magyarországon használt sztereó szabványt nem támogatja (talán az A2-t), emiatt nálam UPC kábelen az RTL Klub,TV2 és az M1 nem szólt sztereóban pedig PCTV Pro-val működött. -
válasz
9600xxx all-in-wondert akkor ne vegyél mert csak analóg kimenet van rajta DVI nincs.
Olcsóbb kategóriában a Hercules 256bites 9800SE ajánlott,néha hirdetnek használtan 9700pro all-in-wondert is. -
óóó Zsanett!
tag
válasz
Srácok nem hiszem el, senkinek nincs itt ilyesmi szerója...?
Pedig ez közérdek, hiszen ha m?ködik a dolog, felkínálom majd a használt topicban az egyéves
Acer 732 17-es TFT-met (S-video in, 16 ms-es, DVI, aluminium) :P -
óóó Zsanett!
tag
Szevasztok...
Hatalmas beruházás elôtt állok, és egy általam nem ismert területbe szeretnék belekostólni...
Elôljáróban csak annyit, hogy nincs tévém, és az erre szánt pénzt inkább a jelenlegi TFT-ém
képrenyônövelésére szeretném fordítani. Egyetlen problémám az, hogy a kiszemelt TFT-nek - az
eddigi Svideóval szemben - nincs más, csak egy DVI bemenete. Továbbá a rendszerembôl ki
szeretném iktatni a már elavult videomagnómat, így egy megbízható tévétunere lesz szükségem.
És mivel Ati rajongó vagyok (9600 pro), egy hasonló All In Wonder kártyát szeretnék vásárolni.
Ezekrôl a kártyákról viszont még nem olvastam sehol sem tesztet, így teljesen rátok lettem
hagyatva.
Akinek hasonló videokártyája van, kérem ossza meg velem tapasztalatait, illetve, hogy bírom-e
rendesen használni az imént említett rendszerben.
Illetve másodvonalon pedig a tévétuneres srácokat kérem ajánljanak valami olyan kártyát, ami a
szimpla jelátalakításhoz saját processzorát használja és nem a PC-jét.
Aktív témák
Hirdetés
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Elektromos autók - motorok
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest