Aktív témák
-
óóó Zsanett!
tag
Köszönöm a hozzászólásokat, de elvettettem az ötletet, mert a hásznált TFT monitoromért és
R9600PROmért csak 130 rongyot kapnék, míg az új 20'' TFT + All in wonder kártya, 370+áfából
jönne csak ki. : O
A különbözetbôl pedig egész jó kis tévéket lehet már venni...:U, így marad az 1280x1024 -
óóó Zsanett!
tag
Szenvednek-e valamilyen hátrányt ezek a kártyák a simákkal szemben, például a megbízhatóság terén?
A távirányíitó a Widows hangját szabályozza, vagy csak az adott programét?
Közben fürkészem a gyártókat, talán most lesz egy DVI-kimenetes 9600Pro is, bár a fotón ugyanaz a kockadugó van, mint a többin is :( -
óóó Zsanett!
tag
Előljáróban csak annyit, hogy soha nem volt TV-tuner kártyám...
Ami a felbontásokat illeti a tévéadás esetében:
Fullscreen-nél nagyon élvezhetetlen? - kb. 4 méterről nézem.
Illetve HDTV, avagy szélesvásznút is be lehet állítani? - lehet hogy nem hagyományos 4:3-as TFT-t veszek. -
óóó Zsanett!
tag
válasz
óóó Zsanett! #1 üzenetére
Srácok nem hiszem el, senkinek nincs itt ilyesmi szerója...?
Pedig ez közérdek, hiszen ha m?ködik a dolog, felkínálom majd a használt topicban az egyéves
Acer 732 17-es TFT-met (S-video in, 16 ms-es, DVI, aluminium) :P -
óóó Zsanett!
tag
Szevasztok...
Hatalmas beruházás elôtt állok, és egy általam nem ismert területbe szeretnék belekostólni...
Elôljáróban csak annyit, hogy nincs tévém, és az erre szánt pénzt inkább a jelenlegi TFT-ém
képrenyônövelésére szeretném fordítani. Egyetlen problémám az, hogy a kiszemelt TFT-nek - az
eddigi Svideóval szemben - nincs más, csak egy DVI bemenete. Továbbá a rendszerembôl ki
szeretném iktatni a már elavult videomagnómat, így egy megbízható tévétunere lesz szükségem.
És mivel Ati rajongó vagyok (9600 pro), egy hasonló All In Wonder kártyát szeretnék vásárolni.
Ezekrôl a kártyákról viszont még nem olvastam sehol sem tesztet, így teljesen rátok lettem
hagyatva.
Akinek hasonló videokártyája van, kérem ossza meg velem tapasztalatait, illetve, hogy bírom-e
rendesen használni az imént említett rendszerben.
Illetve másodvonalon pedig a tévétuneres srácokat kérem ajánljanak valami olyan kártyát, ami a
szimpla jelátalakításhoz saját processzorát használja és nem a PC-jét.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest