Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Bocs a hangnemem miatt, de megkérdeztem tőled, hogy biztosan nincs rajta badsector letesztelted?Igen persze leteszteletem semmi baja ehhez képest!!
Be akartalak invitálni, hogy legalább gyorsba megnézzük leteszteljük, de te siettél!!!
Egyébként meg ne kelljen elővennem a jelvényem ha hozzád megyek!
Megelőlegeztem neked a bizalmat ezen van a hangsúly!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
phanfantom
senior tag
Wlan-t beépíteni notiba, így értettem.
A leírt problémám pedig akkor oldódik meg, ha leszedem a virusírtót és újra elindítom a gépet. Az avast!-tal sajnos nem tudok mit kezdeni, nem jön be a net...., így most avg-m van, és néha ezzel is akadnak gondok, de ha újraindítom(néha többször) akkor bejön a net.
Amióta megvan a wlan kari, azóta ez van, és mondom, az avast! vírusirtóról, emiatt kellett lemondanom
Egészen egyszeűen annyi az egész, hogy alul a tálcán nem jelenik meg a ''vezeték nélküli hálózati kapcsolatok'' ikon, de a hálókari ikonja mindig bejön és van is kapcsolat.
A dc++ ilyenkor működik, de a web nem megy....
Nekem lövésem sincs miért van ez, bár nem vagyok szakértő.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged