- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Angol mobilszám itthon?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjohn
aktív tag
-
jjohn
aktív tag
válasz
#91658752 #80013 üzenetére
Úgyis tudod kivel beszélsz, érzed a hangján. Olyan vette fel a telefont aki rögtön utána is nézett a csomagnak. És megoldódott. Nem hinném hogy hozzá nem értő ül a teló mellett.
Azért írtam, hogy miért kell fenyegetőzni? Én sem szeretem, de ha nem egy másképp akkor bizony nem árt. A telefonos beszélgetést meg rögzítik, így visszakereshető.
A kapcsolati panasz űrlapra gyorsan reagálnak, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
De mindenki másképp csinálja, nem vagyunk egyformák. Simán egy javaslat volt. -
jjohn
aktív tag
-
jjohn
aktív tag
Sziasztok!
Látom nem csak nekem van néha gondom a a szállítókkal.
Nekem eddig az EO szállított, több alkalommal nem volt semmi gond. Ezután jött, ami tényleg vicc kategória.
Egyik megrendelésem nem érkezett meg, refundolnom kellett, amiben az ali nagyon rendes volt és zökkenő mentesen visszatérített.
A másiknál több mint egy hónapig ült a csomagon a EO. Már a depoba beérkezettnek írták, ezután jött minden nap, hogy csomag keresés és feldolgozás alatt van.
Többszöri telefon, elektronikus megkeresés sem hozott eredményt.
Majd egy hónap után megírtam, hogy záros határidőn belül legyen megoldás, különben a fogyasztóvédelemhez fordulok. Láss csodát, két napon belül megkerült a csomag és máris kiszállították. A csomag nem egy gyufásdoboznyi volt, amit el lehet keverni.
Természetesen az ali látta, hogy EO-nál a csomag és addig nem fizetett vissza, meg is értem.
Valóban, ahogy írta valaki nagyon ellustultak.
Nem is értem sokszor miért kell az embernek fenyegetőzni, hogy megoldás szülessen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Amazon Fire TV stick/box
- Akciókamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Temu
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest