- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
A mai napon járt volna le a határidő, hogy válaszoljon a case-re. Eddig nem írt egy sort sem, ma reggel vette a fáradtságot az eladó és írt egy blabla dumát, hogy biztos én nem csinálok jól valamit, azért nem érzékel a kijelző. Újabb video után már nem vitatta a reklamáció jogosságát, annyit kért, hogy 3 dollárt a teljes árból megtartana, mert ennyi volt a szállítási költsége. Gondoltam ekkora összegen nem fogunk összeveszni, visszaküldés nélkül lehet, hogy az Ali sem ítélt volna meg többet. Nyomnék rá az accept gombra, hát látom, hogy kínai barátunk nem annyit írt be refund amount-nak, amiben megegyeztünk, hanem 3 dollárral kevesebbet, így már 6 dollárral kevesebbet kaptam volna vissza az árból.
Írtam neki, hogy legyen kedves módosítani, amire azt írta, hogy később megcsinálja. Gyanítom bepróbálkozott a gyalázatos, hátha nem veszem észre, ha meg elfogadtam az ajánlatot, akkor úgysem tudok már semmit tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- PlayStation 5
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 16 - Intel Core i9-13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD / 250Hz MiniLED
- Twelve South Curve laptop állvány
- V-Moda Crossfade M-100 Master
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest