Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rutinka29
csendes tag
válasz
bandras54
üzenetére
Na sikerült és kiderült ,hogy mi volt a probléma.
A Net keretrendszer szarakodott,mert a Win 7 és ez a gép még a 3.5 verziot használta viszont ma már a 4.5 és az felettiek vannak.
Ezért részlegesen letiltotta a windows.
Be kellett lépnem mert a Vezérlőpultban a windows szolgáltatások ki és bekapcsolása alatt csak részlegesen volt bekapcsolva.
Bekapcsoltam teljesen és lám..... azonnal miután beírtam a service kódot elkezdett mindent letölteni és feltelepíteni.
Tegnap este óta minden működik ahogy kell!
Köszönöm a segítségeket és ha esetleg valaki ugyan így járna,remélem ezzel segítettem !!! -
rutinka29
csendes tag
Sziasztok.
Segítsetek!
Vettem használtan egy X11 R3 gépet.
Sajnos pár drivert az úr istennek sem sikerül feltennem....
Nem megy a világítás vezérlése sem és a net keretrendszer letiltja a hiányzó driverek miatt.
Esetleg van itt valaki aki gyári driver lemezt tudna valami linken küldeni nekem?
Vagy mi lehet a baj?
A gép tuti jó .... és elvileg én sem vagyok béna...de mégis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest