- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz
madstunt
üzenetére
followup:
ma jött technikus, hozta a lapot es dc kabelt, kicserelte mindkettot.
gep beindit, rendben mukodik minden elso korben.
el kellett mennem par orara, most este kilenckor beinditom, felrakom a legujabb biost, meg mindig semmi problema.
kap 1 ora terhelest, csak hogy biztosak legyunk a dolgokban (forza motorsport7), hőfokok totál rendben, teljesítmény is.
nade
dobperges...
nem mukodik a "0", az "i" és az "ü" billentyűm azota. (eddig biztos mukodott, kulonben be se tudtamm volna lepni a windowsba, a jelszavamban ezek kozul az egyik megtalalhato)
restart nem oldja meg, lehuztam az akksit, legroundoltam a power gombbal, a bill kabeljet kihuztam ujra bedugtam. meg mindig nem megy.
agyfaszt kapok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Üzleti kategóriás laptopok, számítógépek, számlával, 1 év garanciával. UP. 02.23
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest